Samarbeid

Jeg startet å blogge i Januar 2011, og har siden den gang hatt over 1 Million besøkende på bloggen. Jeg har noen faste lesere og noen som er mer sporadiske. Jeg synes det er kjempe artig å se at bloggen vokser ser større og “sterkere” for hver måned, uke og dag som går. Det kommer stadig noen nye lesere her på bloggen og nye følgere på facebook og instagram. Og tilbakemeldingene som kommer er utrolig koselige, og de varmer!

Her kan du annonsere på den måten du selv vil. Det være seg om du vil ha en giveaway, annonse, produktomtale, annonseinnlegg/sponsede innlegg m.m.

Bare ta kontakt med meg på

post@frujacobsen.no

, så finner vi nok en løsning på det meste 🙂

♥ Det opplyses alltid i innlegget at det er en ANNONSE etter forbrukerrådets retningslinjer. Jeg legger også ut teaser om innlegget mitt på mine SOME (sosiale medier) kanaler, med bilder av god kvalitet. Om dere liker bildene jeg bruker kan dere selvfølgelige bruke disse i markedsføring så lenge jeg blir kreditert.

 ♥ Jeg ser alltid nøye igjennom hvem og hva som skal reklameres for. Jeg vil fremstå som er ryddig og god blogger, og vil derfor ikke reklamere for hva som helst. Internett gambling f.eks blir ikke annonsert for her på bloggen.

 ♥ Det jeg reklamerer for på min blogg er noe jeg føler at jeg kan stå innefor når det kommer til kvalitet og andre egenskaper. Så om jeg skal gjøre en produktomtale av et testet produkt vil jeg teste det en stund før jeg legger det ut på bloggen, slik at jeg får testet ut alle funksjoner. Og kan på den måte svare på lesernes spørsmål ang produktet.

♥ Jeg har tidligere hatt samarbeid med bl.a: GoingFilifjongStonzTryckdig.seBittesmå,Interiørgleder, Morsmelka, Ugly Childrens ClothingMerk alt, Kappahlnavnestempel.no, vidunderbarn, Reima, Baby Björn, Mammaen min og meg, Mimmis, Sparpedia for å nevne noen.

 Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Ta kontakt på mail:

post@frujacobsen.no

Kommentarer
(Lest 919 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “Samarbeid

  1. Hei.

    Jeg har kjøpt meg babykameraet til Jensen og ser at du skriver i bloggen din at du har koblet den til macen din.. Hvordan gjorde du det? Den CD-en som fulgte med går jo bare på pc…. Litt frustrert..

    Mvh. Kristine

    1. Hei. Nei, jeg har ikke mac så det har jeg ikke skrevet, men jeg har skrevet at det skal gå an. Jeg har iphone og ipad som jeg har koblet den til.

      Men mac aner jeg ikke, dessverre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.