5 positive ting om meg selv

Jeg følger bloggen til flotte Hilde. Og der lærer jeg stadig noe nytt og jeg lar meg inspirere. I Juni har hun en egen Juni utfordring som jeg har slengt meg med på. Jeg håper å iallefall klare å krysse av noen av rutene.

En av rutene er at man skal skrive ned 5 positive ting om seg selv. For ei som sliter med selvfølelsen og det å se det positive er det en god øvelse. Og siden jeg har startet med motivasjons mandag på facebooksiden min, så passer det perfekt å skrive dette i dag. Så her kommer mine 5 positive ting om meg selv.

Jeg er:

Omsorgsfull

Jeg er god på å vise omsorg og kjærlighet for de rundt meg. Jeg trives best med familien rundt meg, og jeg prøver hver dag å fortelle dem hvor mye de betyr for meg, klemme på dem og holde dem tett inntil meg.

En god mor

Selv om jeg har mine ting jeg sliter med føler jeg fortsatt at jeg er en god mor. Jeg viser hverdag at jeg elsker barna mine. De kommer foran alt. Og jeg elsker når de kommer med små armer rundt nakken min for å få en klem. Og den følelsen når du ser de mestrer noe nytt, eller de tegner en tegning eller skriver på et ark at de elsker deg tilbake er så utrolig god.

En god venn

Jeg har ikke en enorm vennegjeng. Og noen av mine beste og nærmeste venner har jeg kun møtt en håndfull ganger i virkeligheten. Men de som har meg som venn vet at jeg alltid er der for dem. Jeg holder på hemmeligheter de forteller meg og jeg lytter om de ønsker å prate. Jeg er der for dem om de vil dele gleder og jeg er der for dem om de har bekymringer de vil dele med meg. Jeg er heller ikke av de som mener man må snakke sammen hver dag for å opprettholde et godt vennskap. Ei av mine desidert beste venner kan jeg snakke med kanskje en gang på 3 uker via meldinger, men vi er like gode venner allikevel og forstår hverandre.

5 positive ting om meg selv

Jeg er god på å bake kaker

Jeg kan ikke fordra å bake gjærbakst, man kan slå ihjel en voksen mann med mine brød. Så det er utelukket at jeg gidder. Skal jeg lage f.eks boller, lussekatter o.l. så jukser jeg og kjøper 1,2,3 bollemix. Vi snakker 2 ganger i året så jeg ser ikke det som et problem. Men kaker er jeg glad i å lage, men jeg er mest fornøyd om jeg kan lage de og andre spise de. For jeg er ikke spesielt glad i å spise mine egne kaker.

Jeg er flink til kreative design

Jeg er ingen designer av utdanning, og jeg har aldri lært bloggdesign ol noe sted. Men fy søren så gøy jeg synes det er å kunne hjelpe venner med sine blogger og leke meg med farger, layout og å stadig øke kunnskapen ved å bare prøve meg frem. Men det blir ikke så mye av det da armer og rygg liker å krangle med meg. Og noen timer foran PC ender med migrene dagen derpå.

Skriv gjerne et innlegg som heter «5 positive ting om meg selv» du også og legg igjen link i kommentarfeltet så jeg kan se 🙂

(Lest 77 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

10 Comments:

 1. Det var da fem gode egenskaper ?
  Det er ikke alltid like lett å se positive egenskaper hos seg selv … Selc er jeg dårlig på det! Men himmel så for jeg er på dårlige egenskaper, hos meg selv altså ?

 2. Jeg synes du er fenomenal!

  Du er også raus, ærlig og åpen!

 3. Flere burde tenke fine ting om seg selv <3 Gode egenskaper!

 4. Dette må jeg nesten kopiere. Viktig å si fine ting om seg selv.. Du er ei super dame. Er glad for at jeg har blitt kjent med deg <3

 5. For et fantastisk flott innlegg! Dette er et av dine aller beste innlegg, Trine Lise❤️ Nå ble jeg så glad!!! Du har egenskaper som jeg selv kunne ønske jeg hadde og alle sammen kan jeg skrive under på at stemmer.
  Jeg er veldig glad i deg❤️

Legg inn en kommentar