Avokado og agurk salat – sunt og godt

Avokado

Jeg er dessverre ikke noe spesielt fan av Avokado, men jeg vet det er sunt og fettet er av den typen man trenger mer av. Men jeg synes ikke smaken er spesielt god sånn til vanlig. Du finner ikke meg knaskende på en bare fordi jeg fikk så lyst på for å si det pent. Men litt må jeg ha. Og da er denne Avokadosalaten super,  og den er kjempe god ved siden av fisk.

Ingredienser:

1 Agurk i biter
1 Avokado i biter
Olivenolje
Sitronsaft
Sukker
Salt
Pepper

Bland sammen i en bolle og tadaaaa 🙂

Her er det kun fantasien som setter grenser. Du kan blande med andre grønnsaker eller frukt. Du kan servere den som tilbehør. Tilsett litt tomat, søtpaprika og en god fetaost. Vipps så har du en super sunn og mettende lunsj. Hell gjerne over litt pinjekjerner eller frø av noe slag. Det er super godt.

Avokado er også supert som kvelds da den inneholder noe som gjør at man sover bedre. Gir du litt avokado i grøten til babyen så sover den roligere og bedre. Hvorfor? Vet ikke, men har noe med at fettet i den metter og holder deg mett over tid.

Du kan lese mer om hva som er så bra med den her. 

Har du en god oppskrift med Avokado?
(Lest 56 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar