Barn og utvikling

Barnebokanbefaling: Hoppalong

I dag vil jeg anbefale ALLE dere lesere en barnebok, om dere har barn på 6 mnd eller dere har barn på 8 år. Dette er en fantastisk bok som virkelig er som sendt ut av en av mine drømmer.

De fleste bøker i dag har så mye tekst at ungene (spesielt de minste) detter ut og begynner å kjede seg og synes at det er kjedelig, men denne boken har akkurat passe tekst og teksten gjenspeiler bildene slik at ungene er ferdig å se på bildene omtrent på samme tid som du er ferdig med å lese hva som står på siden.

I tillegg er den basert på humor ungene skjønner og med ting ungene kan kjenne seg igjen i som f.eks at Grålabb blir frastjålet smokken sin og tisser på seg av redsel.

Og at Grålabb gråter fordi han vil ha tilbake smokken, og han har gode venner som hjelper han med å finne den. Dermed får man en del læring inn også, at det er viktig å være snille med hverandre og hjelpe hverandre når noen er lei seg.

Storebror på 3 år lo rått da på slutten av boken så hopper det mange små frosker ut av en kiste uten smokk, men den største av dem hadde smokk. Det var visst fantastisk morsomt.

I tillegg er det det skrevet veldig tydelig og med ganske stor skrift så for de barna som lærer seg å lese selv er dette en flott bok å starte med.

Jeg anbefaler denne på det sterkeste til ALLE barn, og gjerne i barnehager + småskoletrinnet 🙂

Kommentarer
(Lest 46 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Barnebokanbefaling: Hoppalong

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 121

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.