Barnebokanbefaling: Hoppalong

I dag vil jeg anbefale ALLE dere lesere en barnebok, om dere har barn på 6 mnd eller dere har barn på 8 år. Dette er en fantastisk bok som virkelig er som sendt ut av en av mine drømmer.

De fleste bøker i dag har så mye tekst at ungene (spesielt de minste) detter ut og begynner å kjede seg og synes at det er kjedelig, men denne boken har akkurat passe tekst og teksten gjenspeiler bildene slik at ungene er ferdig å se på bildene omtrent på samme tid som du er ferdig med å lese hva som står på siden.

I tillegg er den basert på humor ungene skjønner og med ting ungene kan kjenne seg igjen i som f.eks at Grålabb blir frastjålet smokken sin og tisser på seg av redsel.

Og at Grålabb gråter fordi han vil ha tilbake smokken, og han har gode venner som hjelper han med å finne den. Dermed får man en del læring inn også, at det er viktig å være snille med hverandre og hjelpe hverandre når noen er lei seg.

Storebror på 3 år lo rått da på slutten av boken så hopper det mange små frosker ut av en kiste uten smokk, men den største av dem hadde smokk. Det var visst fantastisk morsomt.

I tillegg er det det skrevet veldig tydelig og med ganske stor skrift så for de barna som lærer seg å lese selv er dette en flott bok å starte med.

Jeg anbefaler denne på det sterkeste til ALLE barn, og gjerne i barnehager + småskoletrinnet 🙂

(Lest 28 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Tusen takk for tips!
    Har sånn smått begynt og lese for lillemor og skal kjøpe denne du anbefaler:)
    klem

  2. Høres ut som en morsom bok:)
    God helg til deg og dine<3
    Klem

Legg inn en kommentar