Bursdagshelg

I går ble vår første fødte skatt hele 5 år. Hvor har tiden gått? Neste år er «babygutten» vår skole gutt!! Ble ikke han akkurat født? Jo, jeg mener da bestemt at det var i går jeg lå med en liten varm bylt på magen for første gang.

Men nå er han altså blitt 5 år gammel.

Og jeg elsker virkelig alle sider ved denne gutten, han tester mammaen sin på alle mulige måter. Jeg sier ikke at det å være mamma alltid er rosen rødt, og at han til en hver tid gjør som vi sier og aldri setter seg på bakbena. Langt i fra, han er akkurat som alle andre på samme alder som har funnet ut at de er egne små individer, med muligheten til å si: Nei, Jeg vil ikke og Jeg skal IKKE ha på de klærne eller de skoene.

Han har begynt å få være hos venner alene, han elsker å spille fotball og drive med det jeg kaller ekstrem sport. Som å rulle nedover bakken i hagen, sykle fort som en vind, løpe til han faller o.l.

Han er typisk gutt på alle mulige områder og er stolt som en hane når han får være med pappa helt alene ned i garasjen, har verktøy og få lov til å skru. Han kommer inn igjen møkkete og gliser fra øre til øre. Han elsker å tegne edderkopper og ting har ser på barnetv, og den stoltheten som lyser av han når vi henger bildet på kjøleskapet er helt fantastisk.

Jeg og mannen sier det til hverandre hver dag, at vi er så velsignet som har fått tre barn og alle er friske *bankibordet* for det er virkelig ikke en selvfølge.

Så i helgen er det bursdagfeiring som gjelder. I går tok vi det rolig hjemme med kake, pakkeåpning og god mat.

Dette fikk han av oss i går, en lexibook og snøskuffe.

Og denne bilen fikk han av farmor og bess 🙂

I dag skal det ryddes og ordnes i stand til morgensdagens familieselskap 🙂 Så det blir nok litt stille her, men følg med på instagram (@frujacobsenno) eller på facebooksiden min . Jeg kommer til å legge ut noen små «drypp» der 🙂

Hva gjør dere i helgen? 

(Lest 112 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Mammatiltogutter

    Gratulerer med 5 åringen !! 🙂
    Nå er permisjonen over og jeg har arbeidshelg, begynner med senvakt ( jammen bra jeg jobber deltid bare )
    Kos dere med bursdag 🙂

  2. Her er også planen bursdag i morgen. Yme blir to år på onsdag og det passet best for alle besteforeldre denne helga. Nå er jo så godt som alle blitt syke, men kake og gaver skal det nå bli uansett…

Legg inn en kommentar