Høytider,  Sponsing og Samarbeid

Bursdagshelg i boks

// Sponsede produkter//

På Torsdagen hentet mannen en pakke til meg på posten fra Bursdagiboks, med masse fine ting til å feire barnebursdagen og til å ha i familieselskapet vi hadde i går.

Bursdagiboks leverer kvalitets engangsprodukter til hverdags og fest, og det er sååå mye å velge i mellom, så det er noe for ALLE typer bursdager og ALLE aldre. Hva med en Brannstasjonsbursdag til lillebror, Frostbursdag til mellomstesøster, og VIP fest til 16 åringen? Her kan du se alle pakkeløsningene for barnebursdag, voksenfest og babyshower. Her finner du fullstendig produkt utvalg.

De har også pinataer, som jeg absolutt skal ha på neste barnebursdag istede for disse  godteposene 🙂

Følg bursdagiboks på facebook og instagram @bursdagiboks for kreative ideer, tilbud og nyheter.

Kristian hadde bestilt Star Wars bursdag, og det skulle han få. Han hadde store øyne når jeg dro opp masker, banner, askjetter,, godteposer ballonger, kopper og duk som skulle utgjøre borddekkingen.

bursdag2

bursdag1

Guttene koste seg stort med pølser, gaveåpning, lek og masse gjemsel. Eneste jeg organiserte var pakkeåpningen med flasketutenpekerpå. Ellers var det frilek mellom maten og kakene, og 2 timer går veldig fort, så de rekker ikke så mye organisert og de synes det er mest stas å leke sammen det de selv vil når de er så små.

bursdag4

Jeg hadde bestemt meg for å lage Darth Vader kake til den store dagen for det var det han ønsket seg mest, bestilte kakeform som kom på Torsdagen og var egentlig fornøyd med det, startet dagen selvsikker med å hive kaken i ovnen, vel kaken var ikke samarbeidsvillig og jeg endte med å kaste den første kaken da formen ikke ville slippe. Etter litt frustrasjon og veiledning fra Helena, så ble den helt perfekt i Kristians øyne.

bursdag3

Ble egentlig ganske fornøyd selv også 😉 Kakeformen er kjøpt på Coolstuff 🙂

På Søndagen var det duket for familieselskap med tanter, onkler, fettere, kusiner og besteforeldre.  Da brukte vi opp resten av askjettene fra Lørdagen til ungene og satte på det nydeligste pappsettet jeg noen gang har sett.

bursdag6

Når jeg la ut dette bildet på instagram (@frujacobsenno) var det INGEN som trodde at dette var papp, og det var flere av gjestene som måtte løfte en ekstra gang på askjettene sine 😉

bursdag5

Jeg elsker ting som matcher og ser veldig pent ut, men jeg er ikke noe særlig for å stå å vaske opp i flere timer etterpå. Så meg + papp som ser flott ut = ekte lykke 🙂

bursdag7

Har du bestillt slike bursdagsbokser før?

Kommentarer
(Lest 121 ganger, 1 Lest i dag)

2 kommentarer

  • monicabj

    Vettu, jeg tenkte jeg skulle kommentere så flott glasstallerkner og spørre hvor du hadde kjøpt de, men så var det søren`mæ i papp! Ser ut som en super feiring da =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.