En smak av sommer

For noen herlige dager vi har hatt her på Østlandet den siste uken. I dag regner det, og det er helt ok. Så kommer man kanskje ajour inne uten å renne bort. Men når man må ha på mer klær kjenner man hvor mange myggestikk man egentlig har.

Ungene har spist is i solen, lekt på trampolinen, vært hos venner og lekt med vann. Leggetiden har blitt strukket langt, men hvem vil vel legge seg med solen ute og 25 grader på soverommet? Men det er lov på sommeren. Det har ikke blitt bading da hele gjengen har vært forkjølet og halvsyke siden før 17. Mai.

Små, sommerbrune hender har plukket bukett på bukett med blomster til mor. Det må være noe av det beste jeg vet. Selv om det dukker opp en og annen hageblomst i bukettene. Det er bare en del av sjarmen når man har barn. Lykken er like stor når den lille er sprekkeferdig av stolthet.

Frappe er det beste jeg får om sommeren.

Når minsten sitter å tar innover seg sitt territorium, og endelig er mobil nok til å følge etter og være med på det de store gjør.

sommer

Tidligere i år fikk ungene Aquaplay sponset fra Multitrend, og de eeeeeeelsker å leke med vann. Kommer mer om den i et eget innlegg.

Har dere fått en smak av sommer?

(Lest 34 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Ja, den siste uken har vært helt herlig her på Østlandet. Kanskje litt i varmeste laget for meg, hehe.
    Men idag var drittværet tilbake :/

  2. Om vi har! Endelig! Helt til regnet og skyene kom idag! Noe skuffet for det er en del ting som må gjøres ute ✌️
    PS, har du prøvd frappe med soft is oppi? ???Anbefales!

  3. Jeg rakk bli skikkelig varm på lørdag, faktisk så mye at jeg flasser litt i panna i dag. Men det går fint. I dag er det fleece….

Legg inn en kommentar