Grove Scones

 grove scones
Jeg er av de som blir fort lei av brødskiver, og som synes det er kos å diske opp med litt spesiell frokost eller lunsj i helgene 🙂 Jeg har tidligere delt min oppskrift på Fine Scones, så nå kommer jeg med den grove versjonen 🙂
200 g Grovt mel
100 g Havre gryn
50 g Kruskakli (kan sløyfes)
250 g Fint hvetemel
4 ss raps eller solsikke olje
1 ss pizzakrydder (kan sløyfes)
2 ts bakepulver
1 ts salt
2 ss sukker
5 dl melk 0,5 dl ost
 
Bland det tørre i en bolle, og ha i osten. Bland godt. 
 
Ha i oljen og melken til en smidig deig. 
 
Del i to emner. Lag boller og klem dem flate. Skjær et kryss og prikk dem med en gaffel. 
 
Stek på 220 grader i ca 15 minutter, til de er gyldne. 
 
Dette er super godt til frokost, lunsj, og ved siden av gryteretter. 

Følg gjerne bloggen på facebook, der får du med deg hverdagsglimt som ikke alltid kommer her, og egne konkurranser for de som er følgere. Følg meg også på instagram og få med deg små hverdagsøyeblikk, mitt navn er: @frujacobsenno

(Lest 126 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Hmm.. dette må jeg nok kanskje prøve i helgen.. 🙂 spennende.. liket når ting gjøres sunnere. 🙂

Legg inn en kommentar