Hva skjer? #Åpen brannstasjon

Ukens tips for hva som skjer er : Åpen brannstasjon.

På åpen brannstasjon kan barna sitte i brannbil, politibil, sykebil. De kan se hvordan brannmenn jobber, de kan snakke med dem og være med på omvisning på brannstasjonen. På noen stasjoner kan man teste brannslangen, og noen har besøk av sivilforsvaret og barna kan lære forskjellige ting av dem.

I fjor var det også mulig å være med opp i kurven på stigebilen, ingen av mine barn liker høyder så vi holdt oss trygt nede på bakkenivå.

Her er det meldt flott vær i morgen, så vi skal kose oss på åpen dag. Og vil du ta turen dit hvor det er åpen brannstasjon nær deg, kan du gå inn her å ta en titt. 

Skal du på åpen brannstasjon med barna dine? Har du vært der før?

(Lest 51 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Jeg har aldri vert med på åpen brannstasjon før, så i år ville jeg ta med meg jentene. En helt fantastisk opplevelse <3 Vi fikk sitte i sykebilen, utforske brannbilen, leke i båten og prøve brannslangen ! Veldig gøy 😀

Legg inn en kommentar