Hva skjer ? # Politiets dag

I dag vil jeg komme med et tips til deg som ikke vet hva du skal finne på med familien i helgen. Nå er vel ikke været akkurat spådd til å bli det beste i morgen her på østlandet i allefall, men uansett er det bare å kle godt på for i morgen arrangeres Politiets dag i hele landet.

Her i huset er ungene veldig opptatt av nødetatene om dagen, så dette er en dag virkelig helt i deres ånd. Så de gleder seg stort. Her i Vestfold blir det utstilling av «Marja» og andre av politiets kjøretøyer, utrykkningspoliti med utstyr, oppvisning med politihunder, politihelikopter og selvfølgelig uniformert politi. Så jeg er ganske sikker på at det er noe som slår an hos ungene.

Vil du også vite hvor og når det skjer noe med deres politidistrikt i morgen? Gå inn her å se. 

Er deres barn opptatt av utrykkning, sirener og nødetater?

(Lest 71 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Sirene og blålys er helt klart et populært tema hos oss! Minstemann er spesielt opptatt av brannbiler, men også sykebiler og politiet er god underholdning. Synd jeg ikke fikk dette med meg før, for da skulle vi funnet ut om politiet i nærheten av oss hadde «utstilling». Men vi får trøste oss med at vi fikk hilst på en svensk politimann på «harryhandel» i dag 😉

  2. Hei,

    Jeg savner de middagsmenyene du la ut før! Tenkt til å starte med det igjen? Veldig nyttig for mange:)

Legg inn en kommentar