Hverdagen

Julegave shopping.

I dag fikk jeg endelig i boks de siste hovedgavene til ungene. 3 åringen sin har  vært i boks en stund, og jeg visste hva jeg skulle kjøpe til 5 åringen og Lillesøster.

Og takket være julekalenderen på bloggen til Line Merethe fikk jeg klikket hjem de to siste i dag.

Storesøster får Doktor Mc Stuffins sett:

Kristine2

pirat1

Storebror får denne fine piratskuten i playmo, da han har så masse av det og han elsker sjørøvere. Gleder meg til å se fjeset hans når han åpner den.

gåbil1

Lillesøster elsker å gynge, og siden hun er for stor til vippestolen og hun gjør alt hun kan for å vippe i tripptrappstolen, så fant jeg ut at dette er perfekt til henne. Og hun vokser med den siden den blir en gåbil til slutt. De to største har alltid elsket sine gåbiler, og bruker dem enda til tider, og de er 3 og 5 år.

Grunnen til at Line Merethe reddet dagen min i dag er for den koden du kan bruke hos jollyroom som er i dagens luke på bloggen hennes gir 15% på alt, INKLUDERT varer som er allerede på tilbud 🙂 Så klikk deg inn til henne og bruk koden du også 🙂

Eller klikk deg inn på Jollyroom.no og bruk koden: linemerethe

(Lest 33 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Julegave shopping.

  1. Hehe, jeg satt akkurat og siklet over DocMcStuffins-ting til storesøster som jeg skal kjøpe i London. Er rart med det hvor opphengt jeg selv blir i ting barna liker 😀

Legg inn en kommentar