Julehuset i Drøbak

Her om dagen satt jeg og mannen å snakket om at vi skulle finne på noe med ungene i førjulstiden, og da kom jeg helt spontant på at jeg hadde hørt om Julehuset i Drøbak, men bare så vidt. Jeg har alltid drømt om å dra dit selv, men har aldri vært der.

Jeg som elsker julen og julepynting har nok noe å glede meg til her ja. Og vedsiden av Julehuset ligger nissens postkontor der barna kan skrive ønskeliste og sende avgårde til Nissen, med eget Julehuset stempel. Det kan jo umulig være noe som gir mer julestemning enn dette?

Det er gratis og passer for ALLE aldre. Ta en tur inn på Julehusets hjemmeside for å finne aktuelle åpningstider.Kanskje noe å ta med ungene på i helgen, om dere ikke har andre planer?

Har du eller noen du kjenner vært der? Skal du dit før jul?

(Lest 75 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

 1. Har ikke vært der, men kjenner familier som har fått gleden av det.
  Takk for herlig førjulsstemning 🙂

 2. Å, for et koselig sted!

  GID man bodde nærmere altså, blir nok litt for langt å dra (selv om julegale meg nesten syns det hadde vært verdt det)

  GOD HELG!

 3. Ååå.. For et rupert tips.. Øyvind er jo i parmisjon nå, så vi har jo massevis av tid.. Ååå.. dit vil jeg også.. hehe..

 4. Har vært der en gang noen år siden, skal jammen ta oss en tur i år før jul, elsker julen jeg og, neste helg er det Juleexpo i lillestrøm.. woohooo

  🙂

Legg inn en kommentar