Karoline 2 års ønskeliste

karoline2

Det nærmer seg 2 års dagen til Karoline og jeg har vridd hodet mitt rundt for å finne ut hva hun trenger og virkelig ikke trenger til bursdagen sin. Og det er ikke mye hun trenger egentlig, for hun har det meste etter sine søsken, er vel litt sånn å være nr 3 i rekken. Man arver det meste.

Men noen ønsker har hun da:

Newbie-klær fra Kappahl str 98/104 eller ren 104 , Vårjakke, Vårsko, FisherPrice PC (den vi har er ødelagt til hennes store frustrasjon), Karsten og Petra feirer jul på DVD/Blueray, Dukkevogn, sittesekk og bilder til å ha på veggen på rommet sitt.

Synes det er rart å tenke på at hun allerede er 2 år, alt har gått så fort og hun er blitt så flink til å snakke, og hun skal klare ALT selv. Hun er sta som få og minner vel en del om sin mor på samme alder 😉

Hva ønsker/ønsket din 2 åring seg?

(Lest 163 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

 1. Min datter har både dataen å dukke vogn å hub e stor fornøyd me det, ellers ønsket vi oss bare klær å ull til hun:)

 2. Dem vokser såååå fort!!
  Mini ønsket seg en del leker da han ble to!
  Siden storebror fremdeles leker med sine leker som han fikk da han var to 😉
  Ønsket seg litt klær og ull også husker jeg 🙂
  Den dataen har Julian å leker med enda faktsik 🙂
  Kanskje lillebror også må få sin egen snart?=)

 3. Må bare tipse om at jeg kjøpte til min snart to åring – den fisher price pc´n på Xtra Leker til 1/3 av prisen til andre lekebutikker – betalte kun 199,- 🙂

  Til vår, som er gutt da, ønsker vi klær, balansesykkel, uteleker til sommeren, brio-togbane etc.

 4. Her i huset ønsker vi oss også saccosekker, og de nydelige fra mimmis er høyt oppe på lista.. Mulig jeg klarer å sy noen selv også men vi får se hva det blir til.

Legg inn en kommentar