Klokken sier tikk takk….

Som trebarnsmor er det ikke like lett å holde tiden når man skal noe, og jeg vet at jeg til stadighet er iallefall 5 – 10 minutter for sent ute. Og det kommer nok kun av at jeg begynner alt for sent med forberedelser til at vi skal avgårde, og noen ganger er det uforutsette ting som kommer opp f.eks så braker det løs i bleien til minstemor i det hun settes i bilsetet, eller så må Storebror på do i det vi har rygget ut av garasjen.

Slike ting må man bare regne med desrom man har små barn, men hadde jeg hatt en klokke på armen så hadde jeg kanskje klart å time ting så vi likker 5-10 minutter foran skjema så vi har tid til slike uforutsette greier. Men mobilen har klokke tenker dusikkert da? Og ja da, det har den, men jeg er en vims så det hender den ligger på steder jeg ikke husker, eller jeg har pakket stellevesken ferdig og den ligger på bunnen, eller i vognen mens jeg sitter å mater og tror jeg har verdens beste tid.

En klokke er også som et smykke når man har en man virkelig liker, så da føler man seg litt mer fresh og den kan pynte opp et ellers kanskje kjedelig antrekk.

Og jeg har funnet meg en favoritt klokke i Tommy Hilfigers nye kolleksjon : «le vöyãge seafãr-iüs» som betyr et maritimt eventyr.

tommyklokkeTommy Hilfiger Hadly 30mm er min store drøm. Den er rålekker og passer perfekt inn i min stil 🙂 Så nå sitter jeg bare å drømmer.

Kan huske tilbake fra jeg gikk på ungdomsskolen og da var det Mango sine klokkeringer som briljerte og var poppis. Jeg har faktisk min liggende enda som et minne.  Men nå ønsker jeg meg en mer voksen og skikkelig klokke 🙂

Bruker du klokke? Hvorfor/Hvorfor ikke?  Hvordan klokke like du best? Noe spesielt merke du har som favoritt? 

(Lest 57 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

 1. Avhengig av å gå med klokke.
  Har over ti stk. Føler meg naken uten 😉 Favoritten er Guess klokka jeg fikk av min kjære for mange år siden,det er og den dyreste jeg har.

 2. Klokke er kjekt – håper du får teste likenshare-klokka da 😉 Jeg fikk også tilbud denne 🙂

  Takk for koselig hilsen hos meg!

  Ha en super fredag!

  Klem

 3. Jeg bruker ikke klokke, for jeg hater å ha på ting rundt håndleddet 🙂 Har masse klokker, men bruker ingen.

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell 🙂

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

 4. Titt innom meg – der ligger det en STOR overraskelse til deg 😉

  Klem fra Hilde

Legg inn en kommentar