Krydrede bananhavrekjeks til baby

CIMG0708

Disse er knallgode og lukter himmelsk…. Og er like fine å servere til kaffegjestene 🙂

100 g smør
2 dl havregryn
2 dl brunt sukker
2,5 dl hvetemel (gjerne spelt)
1 dl kokos
1 ts bakepulver
1 ts natron
1 ts malt kanel
1 ts malt kardemomme
1 ts malt nellik
2 ts malt ingerfær
1 ts malt muskat
2 bananer
Er det noe av dette kyddere dere ikke har/ tåler eller liker så la det være. Her droppet vi kokkos, og ingefæren.
Slik gjør dere: 
Smelt smøret og avkjøl. Bland alt det tørre. Mos bananene med gaffel først, før du blander alle ingrediensene sammen.
  Det kommer litt an på hvor store bananer du bruker, så tilsett litt mer havregryn om du synes deigen er løs. Den skal være tykk.
 Legg 1 ss med deig på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i 15 min til de er gjennomstekt.

(Lest 127 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Så flink du er å bake om dagen! Skulle ønske jeg også fikk ut fingerne og bakte litt mer! Lager iallfall all maten fra bunnen (trøster meg selv he he)

    Ha en herlig dag!

    Klem

  2. Hei Høpp!!

    Takk for at du deler:)

    Skal jammen prøves etterhvert:)

    God helg!

    Klem Linda:)

Legg inn en kommentar