Maccaronigrateng

2011-10-31 15.47.04

Her om dagen hadde vi noe godt, som falt i smak hos liten og stor. Og det er Maccaronigrateng. Denne brukes mye på SFO der jeg jobbet, og alle barna vill ha mer når det var tomt, selv de småspiste 🙂

Dette er det du trenger:

1 pk grov maccaroni 
1 pk kjøttpølser
4 egg
4 dl melk
Revet ost
Slik gjør du:
1. 
Kok maccaronien som vist på pakken, men uten salt og evt olje.  Kutt opp pølsene i trekanter mens du venter.
2. 
Ha den kokte maccaronien og pølser i en bakepapirkledd langpanne.
3. 
Visp sammen 4 egg og 4 dl melk. Ha i litt pepper i blandingen. Og hell det over maccaronien og pølsene. Ha så over revet ost til slutt, og gratiner det i ovnen på 200 grader i ca 15-20 min 🙂 

(Lest 69 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

 1. Jeg lager noe lignende her hjemme. Som faller i smak hos både liten og stor. men jeg bruker ikke pølser da, men skinke og bacon isteden, og heller ikke egg.. Men sikkert god denne også..

 2. Dette så godt ut – og må prøves en dag:) Takk for tips;)

 3. Minner meg mye om skinkegrateng, det fikk jeg lyst til å lage snart!

 4. Hei,

  Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

  Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett. Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.

  For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Ha en fin dag!

  Vennlig hilsen,
  Elin
  Alleoppskrifter.no

Legg inn en kommentar