Planlegg familiehverdagen

For en stund siden skrev jeg om planleggingsboken for hele familien, som heter  Familiehverdag. Og nå vil jeg få tipse dere om  at det er tilbud på den i noen timer til, frem til kl 22.00, da koster den bare 150kr inkl mva og frakt!! Det er utrolig billig 🙂

Jeg bruker min hver dag, og det er så kjekt å ha med seg middagslister, og ukeplanen på tur, også er det masse ledig plass til å skrive ned ideer, huskelister o.l. Også synes jeg at månedens fokus er en genial greie, og jeg blir så inspirert til å virkelig tenke og gruble, og ikke minst ta kontroll over ting.

fam3

Og ikke minst er budsjett sidene gode å ha, slik at man kan følge med for hver mnd hvor man kan kutte ned. Trengte man den blomsten, eller MÅTTE vi egentlig kjøpe enda et sett med ullsokker akkurat nå?

fam4

Husk at du også kan vinne den her hos meg nå i Januar, bare klikk deg inn her. Legg igjen en kommentar og du er med 🙂

Så fort deg inn for å delta på konkurransen eller klikk her for å sikre deg et eksemplar.

(Lest 34 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar