Pynt til fest inspirasjon

Jeg elsker å pynte til høytidelige fester som dåp, konfirmasjon, Bryllup, julebord o.l. Jeg synes det er så gøy å være kreativ og å lage sin helt egne stil og touch på et selskap slik at det blir personlig og ikke sånn fabrikert 🙂

Festbord2

Siden det var en del av dere som ville lese flere slike innlegg her på bloggen tenkte jeg å vise dere min pyntestil. I og med at vi nå hadde jente dåp ble det rosa pynt, men jeg elsker rosa så det er også en farge jeg gjerne pynter med om vi skal ha bursdager eller middagsselskaper. Og om du ser på serviset er det rosa blomster på.

Jeg hadde kun to potter som ar hvite, men fant ut at potte i en annen farge med hvite servietter og silkebånd på gjorde samme nytten. Synes det ble utrolig lekkert.

Festbord1

Som dere ser så liker jeg det enkelt, rent og elegant. Jeg liker ikke for mye stæsj på bordet, men litt må det jo være. Jeg kommer til å ta godt vare på pynten slik at jeg kan bruke den i konfirmasjonen til jentene. Er jo litt kult å se at man hadde samme pynt i dåpen sin 😉

Bordkortene tok det meg 6 timer å lage, det er skikkelig pirkearbeid å klippe ut blondearmer 🙂 Men jeg ville ha bordkort jeg kunne feste på glassene, slik at det ikke ble så mye rot på bordet, og som matchet innbydelsene. Fikk masse koselige tilbakemeldinger og da er det jo litt ekstra stas å pynte 😉

Hva synes du? Hvordan liker du å pynte til festligelag? 

(Lest 141 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Så flott pynt! FLink du er 😀

Legg inn en kommentar