Sjokladekake og cupcakes.

 DSC_9923
Her kommer oppskriftene jeg brukte på gårsdagens bakst 🙂
 
Sjokoladekake uten egg:
100 g Smør
4 kopper hvetemel
4 kopper sukker
4 kopper kefir
2 ts natron
2 ts vaniljesukker
2 ts kanel
3 ss kakao
Kaken er hentet fra boken til Margit Vea; Lettlaget barnemat 6 mnd – 3 år.
Frosting: 
200 g smør
600 g melis
4,5 ts vaniljesukker
2,5 ts kakao
2 ss kaffe
3 ss vann
 DSC_9921
Kos dere med bakingen 🙂

(Lest 98 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Jeg skulle sjekka bloggen din igår skjønner jeg. Søstra mi var på besøk og hadde lyst på kake, så jeg lagde brownie, men det var jo en ideell mulighet for å teste ut oppskriften din! Ser veldig godt ut:)

Legg inn en kommentar