Skip Hop i mitt ♥

På Søndagen fikk jeg endelig min Skip Hop studio stelleveske i hus. Jeg er alltid litt skeptisk til stellevesker, men denne overrasket meg positivt. Den er ikke gedigen å se på, men den har plass til fantastisk masse. 

Det er også en egen lomme for ting som skal/bør være sterile som f.eks smokker, ammeinnlegg o.l. Det er med stellematte og den er veldig oversiktlig. Den har også metallkuler under slik at den ikke blir så møkkete om du setter den ned på bakken eller på gulv ute. 

Kjøpte meg også en våtserviettholder, for jeg er så lei av de plastposene som ikke holder seg tette og tørker de ut. Denne er det plass til i stellevesken eller du kan feste den på vognen, vesken eller andre steder du trenger våtservietter 🙂 

Gleder meg til å få testet det nye utstyret om ikke så lenge 🙂 

(Lest 40 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

5 Comments:

  1. Lekker. Skulle gjerne ha hatt en sånn en selv. Men jeg tror at om vi får en til så gjenbrukes vogna etter Cornelis, og da også tilhørende stelleveske. For det er sannelig ikke billig med dette utstyret!

  2. Denne så jo helt fantastisk ut! Hva koster noe sånt?

  3. Hærlig med nytt utstyr 🙂
    Genial den boksen til våtservietter, hvor har du kjøpt den??

Legg inn en kommentar