SkipHop Moonlight & Melodies uro

//Sponset uro//
moonlight & melodies

Det er enda noen uker til lille melder sin ankomst, men jeg har allerede satt opp lekegrinden og hengt opp den nydelige uroen som jeg fikk fra Amvina.se. SkipHop moonlight & melodies er en utrolig skjønn uro, som jeg tror lille kommer til å bli veldig glad i. Den er stilren og fin å se på, og den passer til jenter og gutter.

Og ungene har allerede hørt på den, og sett på lyset som den sender ut. Det er så koselig å se de fine stjernene i taket når det er mørkt i rommet. Gleder meg til å la lille få høre på den og ligge å slappe av med denne <3

2015-11-01 18.45.00

FAKTA OM MOONLIGHT & MELODIES UROEN:

Skip Hops uro Moonlight & Melodies har et elegant utseende for å passe det moderne barnerommet. Mens stjerner projiseres i taket sovner det lille barnet av de mykt lysende bladene samt åtte vuggeviser og naturlyder. Uroen inkluderer fire dyr i stilrene mønster; ape, ugle, giraff og skilpadde. Velg den kombinasjonen av lyd og lys som passer akkurat ditt barn. Den tilhørende fjernkontrollen gjør at du enkelt kan starte og stoppe mobilen også utenfor barnets rom.

Mykt lysende løv som roterer

Stjernehimmel som projiseres i taket

Myke dyr i stilrene mønster; ape, ugle, giraff og skilpadde

Fire melodier

Velg din egen kombinasjon av skimrende løv, projiserende stjerner og lyd

Festes på sengen/grinden

Når barnet blir større kan du ta av armen og bare bruke lyden.

Du får kjøpt denne bl.a hos Lilleprinsen. 

Se videoer av Moonlight & melodies  under her:

 

(Lest 367 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar