Sommeren er best ute

//ANNONSE//

Vi har oppigjennom hatt en del ulike utemøbler til ungene. Ingenting har vart spesielt lenge, og jeg er lei av å ha x-antall stoler liggende rundt i hagen fordi ungene leker med de. Så når jeg fikk tilbud fra Jollyroom om å skrive om en piknikkbenk for barn fra Woodlii var jeg ikke sen om å takke ja. Jeg har alltid ønsket meg en slik til ungene. De er praktiske og ikke ørten deler som blir slengt rundt over alt.

Og ungene ELSKER det. Det er selvfølgelig ekstra stas med parasoll på. Og det er mammaen glad for også. Vi har ingen skygge i hagen før etter klokken 15.00 så det er godt at ungene kan ha et sted der de kan slappe av, drikke litt og spise litt. Og siden de er fire stykker er det perfekt å ha to på hver side.

Bordet er i tre. Det liker jeg veldig godt. Disse plastmøblene blir fort solblekede og sprø i plasten. Spesielt om det står ute året rundt. Men dette er det bare å male om man endrer farge på huset, eller man synes fargene begynner å falme. Helt genialt.

Detaljene på parasollen er skikkelig forseggjort og lekre. Helt vår smak.

Ungene vil helst være ute 24/7 når det er fint vær. Og maten skal iallefall spises ute, så denne er flittig i bruk allerede. Livet er best ute om sommeren synes barna.

Hvordan hagemøbler har dere til barna?

(Lest 49 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Pledd og tepper bruker vi…. det funker det også. Ellers har vi en pallesofa vi gjerne bruker alle tre.

  2. Vi har også piknikkbord til miniklanen! Men uten parasoll, men vi har en diger en vi kan svinge over om det er sol når de sitter der.
    Jeg liker også disse tremøblene fremfor plastmøbler som ofte falmer (alt for) fort og blir stygge.
    God sommer ☀️

  3. Så koselig!! 🙂 Sånn skulle vi hatt i hagen. Vi har et bord og to stoler i hvit plast, men syns det blir så fort skitten. I tillegg er det noen teite «hull» i bordet, sikkert for å legge ting oppi, men det samler seg jo bare skittent regnvann der.

Legg inn en kommentar