Start det nye året med godt planleggingsverktøy

//Sponset kalender og premie

For et par dager siden mailet jeg med damen som står bak den flotte kalenderen Familiehverdag. Og dagen etter lå det en kalender i min postkasse. DET kaller jeg hurtiglevering 🙂

Jeg åpnet boken med en gang og begynte å fylle ut, og etter bare en halv uke, er jeg overbevist om at dette er kalenderen alle familier trenger, glem a-plan, almanakk og andre  kalendere til å ha med i vesken. Denne har alt!! Her er det ukekalender med ukemeny, her er budsjett ark så su kan luke ut hva du bruker for mye penger på, og blanke ark til å skrive ned ideer som måtte falle ned i hodet ditt eller lister over ting du ikke må glemme.

Også må jeg ikke glemme månedens tema i begynnelsen av hver mnd, der er det inspirasjon og tips til hva denne månedens fokus burde være,  utrolig praktisk!

Du kan bestille den her og følg dem gjerne på facebook for å få med deg oppdateringer og inspirasjon i hverdagen.

Og tenk at jeg er så heldig at jeg skal få gi ut en slik til en heldig leser her på bloggen 🙂

fam2

Glade farger på forsiden 🙂

fam3

Ukeplanlegger, handleliste, hva du må huske, ukemeny o.l. med glade farger.

fam4

Økonomioversikt hver måned. Hva kan du spare på? Hva handler du for mye av?

fam5

Månedens Tema er gull verdt, og man kan få MYE inspirasjon 🙂

fam6

Tomme ark til å skrive egne ideer/tanker/huskelister 🙂

Legg igjen en hilsen i kommentarfeltet under her og del innlegget videre så er du med i trekningen 🙂 

Vinneren publiseres på min facebookside 31. Januar kl 20.00.

Følg meg på facebook og instagram (@frujacobsenno) for å få med deg alle konkurransene i «månedens giveaway».

(Lest 113 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

7 Comments:

  1. Å herlig. Her er jeg helt klart med!

  2. Så genialt!

  3. Jeg er med 🙂

  4. jeg er med 🙂

  5. Jeg kunne virkelig trengt en slik flott planlegger slik at jeg kanskje hadde husket alle avtalene våre. Super er den! 😀

  6. Denne trenger vi i heimen!

  7. Denne trorjeg vilvære gull verdt for familien det-burde-vi-husket-i-går!! 🙂

Legg inn en kommentar