Stor jente kan sitte selv og snøøøø

Gosj som  denne uken har flydd. Og jeg føler at tiden ikke strekker til, for vi er på vei til å få nytt søvnmønster på Karoline noe som resulterer i stortsett en dupp på dagen (heldigvis pleier den å vare i 3 timer). Så når hun sover prøver jeg å jobbe, oppdatere blogg, trene, husarbeid o.l. slik at jeg er 100% tilstede igjen når hun våkner 🙂

På Tirsdag ble hun 10 måneder og jaggu feiret hun dagen med flere utviklingsting, som å vinke å si hadet, sette seg opp selv og få tann nr 5. Er det rart nettene er urolige sier jeg 😛

Ellers er det måking, måking og atter måking, så er det noen som melder seg frivillig til å hente litt snø blir jeg glad. Min mann på 2 meter har nå snø til brystet om han går midt ut på plenen. Det er etter min mening litt vel mye, og enda skal det snø noen dager til 🙂

Disse bildene er tatt på samme sted, henholdsvis sommer og vinter, men man får et bilde på mengdene med snø, så her får både stor og liten kjørt seg med snøskuffene 🙂 God treningsøkt da 🙂

Nå skal jeg hive meg rundt her å rydde litt, skifte på sengen og ordne litt design før middagen, så blogges vi snart igjen 🙂

Når begynte ditt barn å sitte selv? Har dere nok snø?

(Lest 20 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Så skjønn hun er! 🙂 Snuppa her i huset begynte å sette seg opp selv da hun var 6 og en halv måned. Her er det også tenner på gang, ikke mye god nattesøvn her i huset heller, he he.

    Vi er mektig lei snøen, her er det ikke så mye, men det føyker sånn, så vi har ikke gårdsvei store deler av døgnet. Den blåser vekk bare noen timer etter at vi brøyter.

    God torsdag!:-)

Legg inn en kommentar