Sunn frokost, lunsj eller snacks

rp_nam-543x724.jpg

I dag la jeg ut dette bildet på instagram, og jeg fikk flere tilbakemeldinger på hva jeg hadde oppi for det så veldig godt ut. Og det er det 😉

Jeg kunne spist dette til frokost, lunsj og kvelds + som snacks. Jeg blir totalt hekta når jeg først begynner å spise det. I min bolle er det:

* 1 håndfull Blåbær

* 6 jordbær Jordbær

* 1/2  Eple

* 1/2 Banan

*  2 ss Havregryn

* 1 ss Vaniljekesam

*1/2 ts  Kanel

Denne er perfekt som lunsj, kvelds eller dessert!

Bon Apetitt!

(Lest 139 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar