Sunn og rask fiskeburger på 123

Alle vet at i tidsklemmen mellom jobb, henting i barnehage/skole/SFO og fritidsaktiviteter så er det lett å velge raske middagsalternativer som ikke akkurat er så næringsrik at det gjør noe.

Og her om dagen fikk jeg en god idè når størsten lurte på om vi kunne ha hamburger til middag. Vel, det er ingen nyhet at hamburger er godt mottatt hos barna, men det er ikke spesielt sunt. Så jeg kjørte en annen versjon, jeg laget fiskekakeburger.

rp_mat1-724x481.jpg

Inni burgerne hadde vi salat, fiskekaker, rødløk, tomat og litt dressing. Og brødet var selvfølgelig fullkorn 🙂

Ungene fikk en litt annerledes versjon med fiskekaker og litt ketchup inne i brødet, og opp skårede grønnsaker i staver som: gulrot, agurk, paprika og litt ost. De spiste så det suste og storkoste seg 🙂

Dette trenger du: 

Fullkorn hamburgerbrød

Fiskekaker

Grønnsaker ( velg de dere og ungene liker best)

Slik gjør du: 

Varm opp fiskekaker i stekeovnen, mens du kutter grønnsaker. Ta ut fiskekakene når de er gjennomvarme og dander slik at det ser fristende ut for liten og stor.

Velbekomme!

Har du tips til sunne og enkle oppskrifter som jeg kan teste?  

(Lest 120 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Det er faktisk en hit her hjemme også. Kjempe godt

Legg inn en kommentar