The Perfect Storm

Her om dagen fikk jeg nytt objektiv til kameraet mitt, for jeg synes rett og slett det er vanvittig kjedelig å måtte drasse med meg 2-3 objektiver bare for å få tatt de bildene jeg vil. Så nå invisterte jeg i et 18-200 mm. er kjekt når man skal på ferier ol, da kan man bare stappe kameraet i vesken og ferdig, og ikke måtte ha kameraveske i tillegg 😛 Ja da, ja da, jeg er lat! Men jeg liker bedre å ha en kombi.

Så når dette vakre uværet var over oss i går og i dag MÅTTE  jeg bare knipse et knippe bilder. Bla mange fler en disse, men kan jo ikke legge ut alle heller 🙂

uvær1

uvær2

uvær3

uvær4

uvær5

Jeg digger å ta bilder av uvær som bygger seg opp.

I dag hadde Kristian sin siste dag i bhg før sommerferien, og det er rart å tenke på at neste gang han skal i barnehagen er på sitt siste år før skolestart 🙂

Så nå har vi ferie, og jeg gleder meg til å dele med dere hva vi finner på, og det kommer en fin fin giveaway i Juli 🙂

(Lest 16 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. medhjertetpaarettsted

    Elsker give away 🙂

  2. medhjertetpaarettsted

    Og flotte bilder 🙂

Legg inn en kommentar