Tips til gaver i julekalenderen – Festkompaniet

// Sponsede gaver//

For noen uker siden inngikk jeg et samarbeid med Festkompaniet, mer om det kommer til helgen når vi har feiret mannens 30 års dag. Men i den forbindelse kom jeg over at de har gaveposer til å fylle opp i Piñataene som man bruker i bursdagsselskaper. For festkompaniet har virkelig ALT du trenger for å få en vellykket fest.

Og disse er jo geniale å bruke til ulike gaver i julekalenderen også om man ønsker smågaver som et alternativ, det er jo ikke meningen at de skal skjemmes bort med disse kalenderne, men at de skal få en liten ting hver dag frem til jul, mens de venter på den store dagen.

De har en pose for gutter og en for jenter, og det var mange av tingene i posene som kan brukes nå, og noen kommer jeg til å legge bort frem til sommeren (hadde vi hatt badekar hadde fått de nå).

2015-11-01 20.22.43

Gaver til gutt

Dinosaurene kjenner du kanskje igjen fra bildene mine på instagram: @frujacobsenno og prosjekt: #dinovember

festkompaniet gaver

Gaver til jenter.

Innholdet i posene kan variere, da det er typ sånne lykkeposer, så man vet ikke innholdet før man har fått posen hjem. Men her kan alt brukes til kalender og evt pynt på bursdagsgaver fremover 🙂 I tillegg til dette så får de en sjokolade i helgene, sokker, tyggis, og andre småting.

Og om du går inn på min facebookside kan du nå vinne en slik gavepose i samarbeid med festkompaniet (du velger selv om du vil bruke den til julekalender eller bursdagsposefyll).

Har du gode tips til hva man kan ha i pakkekalenderen?

(Lest 207 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Vi pleier å dele opp et puslespill/legoeske og fylle på med småtterier fra ebay. Feks en serie med figurer, eller litt dyrere Bullyland-figurer. Julesokker og andre bruksting synes de heller aldri er feil. I tillegg pleier jeg og mannen å dele på gavene, så de får litt av hver. Det ér litt forskjell på pappagaver og mammagaver, men det er like mye omtanke og kjærlighet i dem.

Legg inn en kommentar