Høytider,  Hverdagen

❤ Helgen før den store dagen ❤

Nå er det bare 4 små dager til vi våkner opp fulle av forventninger, og drømmer for hvordan dagens skal bli. Barn som løper rundt, ser barne-tv, går leeeenge i pysjen og spiser av julestrømpen sin. Jeg kjenner jeg gleder meg til å se barna lyse opp i det vi står opp og de skjønner at IDAG skal vi åpne gaver.

Jul32013

I helgen skal det siste på plass : jeg skal få ryddet og vasket her (kun generell vask, tak og vegger er IKKE noe jeg vasker til jul), siste gaven til svigermor, og det siste lille vi har å handle inn til julemiddagen og desserten.

Dere som følger meg på instagram har nok sett bildet av vårt ganske overfylte kjøleskap, det er faktisk et av bildene som har fått flest likes 😛

Og jeg håper helsen holder til rydding og vasking, for i går når jeg sto å bakte pepperkaker med ungene fikk jeg et skudd i ryggen og jeg skjønte med en gang hva det var. Prolapset høyst opp i ryggen (ja jeg har flere) spiser på et eller annet i ryggmargen, slik at jeg får vondt og blir nummen. Og mens jeg lasset inn i kjøleskapet var det så vondt at tårene spratt, og gangsperren var på plass så fort jeg var ferdig.

Så selv det å sitte her å skrive dette innlegget er VONDT. Gaah, og jeg som har ørten ting som skal gjøres før jul.. Jaja, får ta det som det kommer. Jul blir det om huset står på hodet eller om det skinner, det er ikke noe jeg kan gjøre ved det. Men får ta de viktigste rommene først og se hva ryggen tillater for resten av huset 🙂

Men nå får vi hive oss  rundt og begynne 🙂

Husk dagens kalenderluke!!

Er du klar til jul? Tips til prolaps og låsninger i ryggen?

Kommentarer
(Lest 63 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

 • Linn

  Sliter selv med låsningene mine for tiden,i hofter,bekken,ryggen,skuldre og nakke.. Håper på ett julemirakel hos kiro i dag 😉 Har du prøvd kiro?

  • Fru Jacobsen

   Ja, jeg går til manuell terapeut, men det prolapset øverst får han ikke gjort så mye med da legen min sa det ikke rørte ved noe også kom jeg til han 6 mnd etterpå og det viste seg at det står at det spiser på ryggmargen!!! Gaaah, glad jeg byttet lege 🙂

 • himmeldus

  Så flinke dere er! 🙂 Gleder meg også til julaften, blir spennende å se om D-E skjønner i år at pakkene skal åpnes. God bedring søta! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.