Julekalender 2017

1. Desember – Gavekort på 1000 kr fra KappAhl

ANNONSE

I dag skriver vi første Desember. Så utrolig fort tiden går, og nå kan vi endelig begynne å telle ned til julaften. Og nå er det bare 23 dager igjen. Vi gleder oss store og små til hygge og kos i førjulstiden.

Og ikke minst gleder jeg meg til å spre juleglede til alle dere som er her inne å leser. Både med bilder, kalender, flotte premier og kanskje noen utfordringer? Jeg håper dere vil like årets kalender like mye som de forrige årene.

Tradisjonen tro så har jeg julekalender her på bloggen. Og første luke starter med et brak, og er sponset av KappAhl. Min absolutte favorittbutikk når det kommer til familien. Her er det klær for alle, i god kvalitet også har de stadig gode tilbud.

 

KappAhl er min absolutte favoritt butikk når det kommer til klær til ungene. Størrelsene er gode, og utvalget stort. Også er det nydelig kvalitet. Jeg ELSKER bla Newbie serien.  Skulle så ønske den gikk opp til 140. Det er jo så mye koselig. Hva med et juleantrekk fra dem kansje?

kappahl 

Årets premie fra KappAhl er et gavekort på hele 1000 kr! Det kan brukes i alle landets butikker, og om du melder deg inn i KappAhl sin kundeklubb så får du 5% på hele kjøpet. Og er du helt ny får du 25% på valgfri vare. Så nå kan du få kjøpt nye antrekk til jul eller kanskje noen julegaver? Jeg vet iallefall at minsten her skulle fått et antrekk derfra for han har vokst ut av alt.

Hva må du gjøre for å være med i trekningen av gavekort fra KappAhl?

* Legg igjen en kommentar på dette innlegget om hva du vil bruke gavekortet på.

Delta gjerne under bildet på instagram og facebook også for å få flere lodd i hatten.

Vinneren av gavekortet trekkes på Søndagkveld.

 

Kommentarer
(Lest 266 ganger, 1 Lest i dag)

66 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.