1. Søndag i advent og årets adventsstake

I dag er det 1. Advent og vi har tent lys, spist kalkun, hørt på julemusikk og kost oss masse. Det er så kos når man nærmer seg julen, det er den beste høytiden vi har synes jeg.

Jeg har lenge lurt på hvordan jeg vil ha årets adventsstake, jeg har jo en sånn vanlig til lange lys, men jeg ville ha noe unikt, så da mekket jeg meg en.

jul4

Jeg ville gå for noe enkelt, men stilfullt i år da pynt ikke  pleier å få stå i fred fra små barnehender særlig lenge. Også synes jeg det er renest og penest 🙂 Ungene synes også det var artig, og lurte på hvorfor mamma la kuler inne i glassene 😉 Lysene er fra IKEA tror jeg 🙂

jul5

Det første lyset ble tent mens vi spiste middag:

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede. 
Det står og skinner for seg selv og oss som er til stede. 
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede 🙂

Hva har dere gjort i dag?

Kommentarer
(Lest 73 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.