Personlig

10 mål for November

Først, la oss se på målene for Oktober. Ble de nådd?

Lage ny spilleliste på spotify 

Kun spise snop i helger – Var i Sverige, det var dumt.

Gå tur hver dag. – Har begynt å trene.

Komme på nivå fire på mammamage appen – Kom til nivå 3.

Lese mer for ungene

Skogturer med ungene

Ta masse bilder

Se filmen fra barn til borger

Rydde i barnas garderobe

Lage ny middagsrett

Som dere ser klarte jeg 6 av 10. Vel, det er bedre enn ingen. Men absolutt ikke godt nok. Og da er det tid for å sette mål for November:

mål for november

Følge treningsprogrammet.

Jeg har laget mitt eget treningsprogram. Det var dog litt vel ambisiøst, så jeg måtte senke kravene MYE etter jeg hadde snakket med manuellterapeuten. For skaden jeg har i ryggen skal ikke tulles for mye med. Og siden jeg i tillegg har hyperfleksible ledd så skal jeg ta det pent. Så max 20 min trening pr dag 2-3 ganger i uken var det jeg får lov til 😛

Jobbe med mitt foreløpig hemmelige prosjekt.

Sammen med et par flotte damer til har jeg stort prosjekt på gang. Og håper det kan lanseres fra 1. Januar.

Kun spise snop i helger.

Jeg har allerede vært flink en uke, og håper dette blir standarden fremover. Kjempe gøy å mestre det, for jeg er et uhelbredelig sjokkkomonster.

Rydde og organisere klesskapet.

Jeg har alt for lenge bare slengt klærne inn i skapet. Det trengs en ryddings.

Komme til nivå 5 på mammamage app.

Jeg er nå på nivå 3. Og om alle har 10 treninger pr nivå kan jeg rekke det akkurat.

Bruke mobil, pc og SOME mindre når ungene er våkne.

Det er en lei greie det der å bare kunne dra opp telefonen for å sjekke noe. Eller sette seg foran PC’n selv om man ikke skal sjekke noe spesielt. Nå er det mindre iPad på ungene, og mindre mobilbruk på mor på dagtid.

Rydde i skuffer og skaper i stuen og kjøkkenet.

Det samler seg så utrolig mye rart i skuffer og skap. Så nå skal det ryddes skikkelig. Kastes, gis bort og selges.

Lage ny liste på spotify.

Jeg elsker å ha masse musikk rundt meg. Så en ny liste må til i November. Er det lov med julesanger i November? 😉

Lage liste over julegaver, kakebaking og finne på aktiviteter til julekalenderen.

Jeg er et listemenneske og til jul trenger jeg ekstra mange av de. En til vasking, en til kaker, en til aktiviteter, handling +++

Legge meg senest 23.00 hver dag, også i helgene.

Lillebror spiser fortsatt en del om natten, så jeg må legge meg tidligere kjenner jeg. Jeg har ikke sovet en hel natt siden før jeg ble gravid med Lillebror. Og jeg kjenner at det begynner å tære på. Adrenalinet jeg har gått på til nå begynner å ta slutt.

objectives-1260155_960_720

Hva er dine mål for November?

Kommentarer
(Lest 115 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “10 mål for November

    1. Jeg bærte en gutt ned fra et fjell på jobb (han ble syk) også falt jeg. Levde i et år i et smerte helvette før jeg bønnfalte legen om mr. Der fant de to prolaps og et brukket haleben. Nå har smertene vært like intense på samme sted i 10 år! Og på siste mr viser det at prolapset her blitt slitasjegikt. Følgeskade av prolaps.

      Jeg har hypermyke ledd noe som gjør at dette beveger seg hele tiden.Hadde jeg vært 45 år + hadde de operert inn metallstenger og stivet av den delen av ryggen. Men jeg er for ung, og må bare leve med smertene 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.