Blogg og Teknikk,  Diverse

10 mål for Oktober

Etter å ha vært inne hos nydelige Anja i går kveld, så syntes jeg at det å lage en liste med mål for måneden var kult. Så da gjorde jeg det. Og kommer til å gjøre det hver måned fremover.

I dag skriver vi 1. Oktober, og tenk at det bare er 2 mnd til vi skal åpne første luke i kalenderen for å telle ned til jul!!

rose3

Lage meg en ny spilleliste på Spotify.

Begynner å bli lei den musikken jeg har hørt på en stund nå. Jeg finner mye inspirasjon i andres spillelister. Har blant annet lånt en del av Anne Brith sine sanger denne mnd. Hva hører du på? Legg gjerne igjen noen sanger i kommentarfeltet.

Kun spise snop i helger.

Når angsten, tankene og depresjonen tar meg så har jeg utrolig lett for å finne noe å putte i munnen. Og det hele blir en vond spiral. Jeg må slutte å bruke snop for å døyve følelsene. Sikkert samme måte mange som røyker har det. Blir jeg stresset, sliten, trist så er det lett å ty til sjokoladen.

Gå en tur hver dag.

Med tanke på faren for diabetes type 2 etter tre svangerskap med svangerskapsdiabetes, så er ikke overnevnte så bra. Men jeg SKAL gå en tur hver dag. Det må ikke være en mil, men litt frisk luft hver dag MÅ man ha.

Komme på Nivå 4 på mammamage appen.

Jeg vil gjerne inn noen cm til, og få en sterkere kjernemuskelatur. Men før jeg kan starte med de ytre musklene, må de indre på plass. Så et par nivåer opp på appen + øvelsene til Desiree så håper jeg at jeg får enda bedre målinger neste måned enn jeg fikk denne måneden.

Lese mer for ungene

I dag meldte jeg inn minstemann i Bokklubben for å få Kardemommeby sengetøy og hakkebakkeskogen boken. Også kommer jeg til å kjøpe inn bøker jeg likte som liten. Bla Emma, Kardemommeby, Sofie og Kathrine o.l. Jeg savner å lese for ungene, så vi skal ha en lesestund hver dag. Iallefall annenhver dag.

Minst 2 skogturer med ungene, med pinnebrød.

Vi har skogen nesten på utsiden av døren, og ikke så langt inn er det bålplass og det som er. Så den må vi bruke på fine høstdager.

Ta masse bilder.

Jeg fikk nytt speilrefleks av mann og barn til 30 års dagen. Så nå skal jeg ut på bildejakt 🙂 Slå to fluer i en smekk med tur, og ta bilder.

Se filmen Fra Barn til borger.

Jeg har ikke rukket å se den enda, men jeg har blitt anbefalt å se den av andre. Og etter det jeg har hørt er den virkelig verdt å få med seg.

Rydde i barnas garderobe.

Gosj som barn vokser!! Rekker nesten ikke å kjøpe nytt før det er for smått igjen 😛 Finne frem høst tøy og legge vekk sommer garderoben.

Lage en ny middagsrett.

Jeg liker å lage mat, men går ofte tom for inspirasjon og synes vi spiser det samme dag inn og dag ut. Så har du en oppskrift du synes jeg bør prøve del den med meg. Ikke laks da jeg er allergisk 🙂

Hva er dine mål for Oktober?

Kommentarer
(Lest 148 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.