100 dagers prosjekt

100 dager til jul, og jeg utfordrer meg selv.

Den 15. September var det 100 dager til jul. Og jeg kjente at jeg hadde lyst til å gjøre noe, utfordre meg selv litt. Så jeg gikk i tenkeboksen, og fant til slutt ut at jeg skulle kjøre i gang et 100 dagers prosjekt. Og ikke med kun fokus på en ting, men ha noen få mål for disse 100 dagene. Og jeg skulle skrevet dette innlegget for lenge siden, men livet skjedde og jeg har ikke fått satt meg ned for å finne ordene.

Så idag deler jeg mine mål med dere. For mål man har delt er det lettere å nå. Og man presser seg litt ekstra for å nå målene sine.

100 dager til jul

Mine 100 dagers-mål:

-Alle julegaver skal være ferdig kjøpt og pakket inn.
-Vokse på instagram (har et mål om å nå 3500 følgere innen julaften)
-Ha det bedre med meg selv (fysisk og psykisk)
-Mer aktiv (aktiv fritid, mer turer og utelek)
-Mindre mobilbruk

Hittil er alle gavene planlagt og noen er handlet inn, jeg prøver å være aktiv og inspirerende på instagram. Og jeg elsker tilbakemeldinger på hva jeg bør gjøre bedre. Så hyl ut!

Jeg trener og er blitt med på #50førjul med min kjære venninne Hilde Madsen. Det har virkelig fått satt sving på treningsgleden og fokuset mitt. Og det er så gøy at hun har fått så mange med seg på dette. Og det er inspirerende. Denne dama er rå inspirasjon og motivasjon.

Jeg gleder meg til å dele disse 100 dagene med dere. Ta dere med på min vei, opp og ned turer. Så følg meg gjerne på instagram. Der deler jeg hverdagen i story og feed. Så jeg håper at akkurat du har lyst til å følge med å være en del av min hverdag.

Har du et 100 dager til jul prosjekt?

Kommentarer
(Lest 230 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.