Julekalender 2017

11. Desember – Tips til fyll i barnas julestrømpe

Da er det bare 13 dager til jul. Siste julegaven er på vei i posten. Eller, jeg har null peil på hva jeg skal finne på til mannen i år. Han ønsker deg ingenting. Eller han ønsker seg ny bil o.l. men det blir litt drøyt å legge under treet synes jeg. Vi har egentlig kjøpt ferdig julegaver til hverandre i år siden vi måtte kjøpe ny varmepumpe. Men jeg har lyst til å finne på en liten ting å legge under treet.

*******

Siden vi har 4 barn pleier jeg å tenke godt over hva jeg putter i julestrømpene. Da jeg vil de skal ha mest mulig likt, for å unngå krangling på morgenen. Julaften er den dagen i året det er lov til å spise litt snop på morgenen før frokost. Så i dag tenkte jeg å komme med mine tips til hva dere kan fylle i årets julestrømpe.

Julestrømpe
Min julestrømpe fra jeg var liten har alle ungene hatt som sin første strømpe. Og nå er den stoppet opp hos lillebror.
Innhold i strømpen kan være:

Julehefte

Klementin

Smoothieboks/pose

Kjeks

Nissesjokolade

Julebrus/saftboks

Liten potetgull eller gullfisker

Minigulrøtter

En liten gave.

Dette er noe av det som kan ligge i en slik strømpe. Jeg varierer litt fra år til år. Men noe er gjengangere fra år til år. Og ungene er alltid strålende fornøyde.

Jeg pleier å gi julestrømpe til mannen også. Jeg elsker å gi sånne smågaver. Og selv om han sier at jeg ikke trenger å gjøre det, så vet jeg at han synes det er litt stas. Og det er blitt en tradisjon etter 15 år sammen. Tips til fyll i den er:

Favoritt brus/drikke

Julehefte

Sjokolade

Varme sokker eller en kosepysj som han kan ha på seg mens han ser julefilmer sammen med ungene.

Hva fyller dere i barnas eller mannens/kjærestens julestrømpe?

Kommentarer
(Lest 1 469 ganger, 5 Lest i dag)

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.