11. Desember – Tips til fyll i barnas julestrømpe

Da er det bare 13 dager til jul. Siste julegaven er på vei i posten. Eller, jeg har null peil på hva jeg skal finne på til mannen i år. Han ønsker deg ingenting. Eller han ønsker seg ny bil o.l. men det blir litt drøyt å legge under treet synes jeg. Vi har egentlig kjøpt ferdig julegaver til hverandre i år siden vi måtte kjøpe ny varmepumpe. Men jeg har lyst til å finne på en liten ting å legge under treet.

*******

Siden vi har 4 barn pleier jeg å tenke godt over hva jeg putter i julestrømpene. Da jeg vil de skal ha mest mulig likt, for å unngå krangling på morgenen. Julaften er den dagen i året det er lov til å spise litt snop på morgenen før frokost. Så i dag tenkte jeg å komme med mine tips til hva dere kan fylle i årets julestrømpe.

Julestrømpe
Min julestrømpe fra jeg var liten har alle ungene hatt som sin første strømpe. Og nå er den stoppet opp hos lillebror.
Innhold i strømpen kan være:

Julehefte

Klementin

Smoothieboks/pose

Kjeks

Nissesjokolade

Julebrus/saftboks

Liten potetgull eller gullfisker

Minigulrøtter

En liten gave.

Dette er noe av det som kan ligge i en slik strømpe. Jeg varierer litt fra år til år. Men noe er gjengangere fra år til år. Og ungene er alltid strålende fornøyde.

Jeg pleier å gi julestrømpe til mannen også. Jeg elsker å gi sånne smågaver. Og selv om han sier at jeg ikke trenger å gjøre det, så vet jeg at han synes det er litt stas. Og det er blitt en tradisjon etter 15 år sammen. Tips til fyll i den er:

Favoritt brus/drikke

Julehefte

Sjokolade

Varme sokker eller en kosepysj som han kan ha på seg mens han ser julefilmer sammen med ungene.

Hva fyller dere i barnas eller mannens/kjærestens julestrømpe?

Kommentarer
(Lest 2 315 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Helene NH

  Her er det egentlig bare godteri, ikke noe annet snacks. Det kommer jo på bordet etterhvert på julaften. Så det blir litt godteri, en bullyland figur, julehefte og så kjøper mannen en liten ting. De er ikke så glad i klementiner, så da putter jeg heller ekstra oppi min. Eller spør om mannen kan gjøre det? kjøper hefte, marsipan, blu-ray og drikke til mannen. Jeg pleier å få masse fint oppi sokken min. I tillegg får vi alle nissegaver fra besteforeldrene til mannen. Så det er julaften med gaver og sånn heeeeeele dagen. Mine barn vet ikke hva å vente betyr. De var bare utålmodige det året vi var hos mora mi ?

 2. Nann Karin

  Vi bruker definitivt julestømper og ingen er like. Alle har sin egen, – selv oss voksne. I den er er det bittelitt godteri, – et julehefte ( minsten får det som heter julehefte i år + det som er detektivbyrå 2 ) fordi han endelig liker å lese + kanskje en frukt eller to.

 3. Linda Hagen

  Har også julestrømper til ale barna. Ganske store. Fyller meg potetgull/ostepop og godteri. Og et personlig julekort med en hilsen fra foreldrene.
  Jeg vokste opp med at vi brukte vanlige raggsokker til julestrømper. Minstemann brukte strømpebuksa si fordi hans raggsokker var jo så små 🙂

 4. Pingback: Tvangstanker om julestrømper, panikken over antallet og gleden over å finne … – FruBevers hverdag – som daglig leder i fam. Omre Jakobsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.