Julekalender 2017

12. Desember – Snekker Andersen og Julenissen

Da er vi halvveis til julaften!! Og i dag er det nok en liten premie til noen av dere.

****

Her kan du vinne dvd med Snekker Andersen og Julenissen, og billetter til Ekspedisjon Knerten som er årets førjulsfilm på kino.

Snekker Andersen og Julenissen

Som liten var en av de bøkene jeg elsket mest til jul Snekker Andersen og Julenissen. Etter hvert hørte jeg den også på kassett og cd. Og nå er den kommet på DVD. Og for noen kritikker den har fått.

Alf Prøysens sjarmerende og stemningsfulle julefortelling er endelig blitt film.

Snekker Andersen elsker julen mer enn noen annen høytid, og han gjør alt for at familien hvert år skal oppleve ordentlig jul. Og det viktigste med julen er jo som kjent besøket av selveste Julenissen!

Men denne julen går ikke helt som planlagt. Snekker Andersen, iført fullt nissekostyme, sklir på holka og etter en heidundrende kjelketur krasjer han med den ekte Julenissen. De to bestemmer seg for å gjøre et bytte: “Jeg går til dine barn og du går til mine”. Nissefamilien har aldri før hatt besøk av en ekte snekker, og familien Andersen har aldri før hatt besøk av den ekte Julenissen…

Jeg gleder meg stort til å sette meg ned med ungene å se den. Jeg synes Trond Espen Seim og Anders Baasmo Christiansen er supre skuespillere. Så dette blir årets film for meg.

Du kan se traileren her:

Årets førjulsfilm på kino er Ekspedisjon Knerten.

Lillebror flytter med Knerten og familien sin til Vestlandet, men han drømmer om enda større ekspedisjoner. Lillebror drømmer om å være polfarer som kjemper seg gjennom snøen mot polpunktet.

Han vil ha massevis og lassevis av snø til jul, men det er ikke et fnugg snø på stedet Lillebror og Knerten har flyttet til. Det bare regner i bøtter og spann, men på fjellet skal det ligge en masse snø.
Plutselig en dag har Knerten forsvunnet! For å redde vennen sin, sniker Lillebror seg ut på en farefull ekspedisjon, og da må også far dra for å finne de to bestevennene. Oppe på fjellet blir alle overrasket av en snøstorm og dermed får Lillebror og Knerten mer snø enn de kunne drømme om. Som om ikke det var nok, dette hender på selveste julaften!

Vil du vinne DVD og/eller kinobilletter? Jeg trekker en vinner av dvd + billetter og noen som får kun billetter til kino. Disse kan brukes på hvilken som helst kino nær deg.
Da må du gjøre følgende

  • Legg igjen en kommentar med hvor mange billetter du trenger

For å få ekstra lodd delta under dette bildet på facebook og instagram også.

Vinneren trekkes på Torsdag kveld.

Vil du vinne Snekker Andersen og Julenissen?

 

Kommentarer
(Lest 206 ganger, 1 Lest i dag)

23 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.