Familieliv

12 ting menn bør si til sin kjære….

for å få henne til å føle seg fantastisk!

Nå er det ikke mange dagene til Valentines, og mye fokus på kjærlighet for mange. Men denne dagen synes jeg er så kjøpt og betalt av handelsstanden, og det hjelper virkelig ikke å være utrolig overøsende en gang i året også går forholdet for lut og kaldt vann resten av året.

I en hektisk hverdag med jobb, barnehage/skole, lekser, husarbeid, og rutiner som preger hverdagen er det lett å glemme å ta vare på hverandre og forholdet. Og i denne omgang er det hva mennene bør bli flinkere til å si jeg kommer til å ta for meg. For det er  viktig med komplimenter og berøring i hverdagen for at forholdet skal vare. Jeg og min mann har vært sammen i 12 år i år 🙂

1. Wow! Du får den kjolen til å se fantastisk ut!

I stede for klassikeren og den enkleste versjonen at den kjolen var fin på deg, så retter du fokuset på henne og ikke på kjolen. Og at det er HENNE som gjør kjolen, og ikke omvendt. En liten filleting, som kan gjøre en super forskjell i måten hun føler seg.

2. Jeg elsker øynene dine.

Hvilken kjæreste elsker ikke når hennes utkårede ser henne dypt inn i øynene og sier de fine ordene? Minn henne gjerne på hvordan det føltes første gang du så henne inn i de dyp blå, azur grønne eller sjokoladebrune øynene.

3. Du er så vakker, at jeg mister pusten av deg.

Om hun har håret til alle kanter eller om hun virkelig har gått inn for å se feiende flott ut den dagen, så si det til henne høyt og tydelig. Min man har sagt dette mange ganger midt på natten som jeg er på mitt trøtteste, og sitter å ammer en liten bylt. For han er jeg på mitt vakreste akkurat der og da, og han passer på å si det. Det er en utrolig herlig følelse at han elsker alle sidene ved meg 🙂

4. Jeg elsker at jeg har deg ved min side.

Kanskje er dere på en middag med jobben, eller en tilstelning av et eller annet slag. Hold godt rundt henne og fortell henne at du er glad for at hun er der med deg. Det gjør henne stolt og hun føler at du er stolt av henne og synes hun er flott.

5. Jeg takker Gud hver dag, for at jeg er så velsignet at jeg får være gift med deg.

Dette er det høyeste komplimentet du kan gi til din kjære. Tilhører du en trosretning så be sammen med henne og ha dette med i din bønn.

6. Jeg elsker deg.

Det er ikke så mye som skal til for at en kvinne skal føle seg elsket, husk å si det til henne HVER dag. Det enkle er ofte det beste.

7. Jeg vil gjerne ta deg med på shopping.

Dette er som søt musikk i de fleste kvinners ører. At mannen vil ta henne med for å kjøpe noe kun til henne er en kjærlighetserklæring uten sidestykke, for vi vet at de fleste menn ikke er like glad i shopping som oss. Spesielt ikke dame ting 🙂

8. Vil du dra på date med meg, kjære?

I en hektisk hverdag er det ikke lett å prioritere kjærligheten, men hva med å la besteforeldre passe barna en onsdag og planlegg en romantisk date med din kjære. En middag hun slipper å lage, som hun kan spise mens den enda er varm og uten ungenes roping og krangling rundt matbordet er undervurdert. De fleste som er mamma hadde satt stor pris på det i ny og ne.

9. Du er den vakreste mammaen jeg noen gang har sett.

Når din kjære akkurat har født, når hun ammer din lille baby, når hun mater 1 åringen i stolen sin, eller når hun sitter på gulvet og leker med barna deres er dette en perfekt anledning til å si dette. Og du må innrømme at en hengiven og kjærlig mor er vakkert 🙂

10. Jeg virkelig elsker å ha  lange samtaler med deg og utveksle ideer.

Skru av TV og sitt ved spisestuen med god mat, tente lys og radioen lavt i bakgrunnen. Snakk om hvordan dere møttes, hva dere ønsker å gjøre med huset, planer om fremtiden. Det er utrolig herlig å ha lange gode samtaler. I sommer var vi kjempe flinke til dette når ungene var i seng, da satt vi oss på verandaen med en god kveldsmat, kortspill og rolig musikk på radioen. Og mygglys 😛

11. Jeg elsker at du er min bestevenn.

Å være din manns bestevenn er en fantastisk kjærlighetserklæring, det viser at du stoler på henne og du tør å fortelle henne alt. Du kan være trygg på at ting du forteller henne blir hos henne og er fortrolig mellom dere.

12. MMMM, jeg ELSKER de deilige leppene dine.

Etter et langt og lidenskapelig kyss er dette er perfekt kommentar som understreker  at du elsker å kysse henne.

Ved å huske på disse småtingene i hverdagen kan du gi forholdet et skikkelig boost, og du får mange lykkelige år med din kjære. Men husk at de skal være oppriktig ment og ikke noe du gjør, bare for å gjøre det. Ta de med deg i hverdagen, og kom med et hint her og der at du synes at din kjære er den vakreste i hele verden og at hun betyr alt for deg.

Følg gjerne Fru Jacobsen på facebook for å få med deg flere tips og triks i hverdagen. 

 

Kommentarer
(Lest 1 711 ganger, 1 Lest i dag)
Tagged , , ,

3 thoughts on “12 ting menn bør si til sin kjære….

  1. Så utrolig vakker du var på bryllupsdagen din!
    Tror jeg må si meg enig i alle punktene unntatt en, jeg hater å gå på shopping for å kjøpe ting til meg. Når han derimot kommer med tilbudsavisene og spør om vi skal planlegge noe matinnkjøp, DA smelter jeg. Hehe 🙂

  2. Hehe, jeg vet ikke om jeg hadde blitt like glad for alle de kommentarene der, men noen av de var veldig fine 🙂
    Har nesten ikke klart å tenke at det snart er valentines i år jeg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.