Julekalender 2017

15. Desember – Vinn gavekort hos Lekeakademiet

God ettermiddag! Tenk at det bare er 9 dager til jul!! Hvor fløy tiden? Tenk at det bare er en Fredag til før vi er i mål. I skrivende stund så er jeg klar for å lage taco til gjengen og vi skal kose oss slik vi gjør hver Fredag og neste Fredag er ingen unntak, det blir taco da også. Det er nok fet mat fra juleaften og frem til nyttår.

****

Men siden det er Fredag betyr det ny adventsgiveaway. Og denne er fra en lekebutikk jeg virkelig DIGGER. To av julegavene til Kaspian er derfra i år. Jeg ELSKER tre-leker, og de har så mye av det.

Lekeakademiet

Dette er bare noe av utvalget til Lekeakademiet. 

Hos Lekeakademiet finner du masse flotte leker av god kvalitet. Og det som er så bra er at de fleste lekene de selger stimulerer fantasien og kreativiteten. Så her er det mange timer lek og utvikling på et sted. Alt fra de minste babyene til de store barna.

Lekeakademiet grunnlagt i 2005 i Danmark under det danske navnet Legeakademiet. Butikken har vært en stor suksess i Danmark med både kunder som er private og barnehager, skoler og andre offentlige institusjoner.

I september 2016 lanserte vi den norske versjon av nettbutikken for å gjøre det lette for alle våre norske kunder å handle med, med norske priser inkludert moms og toll og norske produkttekster.

Lekeakademiet har leketøy som du trygt kan gi til ditt barn, uten å være bekymret for miljø, sunnhet og etikk. De garanterer nemlig, at våre leker oppfyller de strengeste krav til råmateriale, f.eks. at de blir malt/farget med giftfri maling og treet som blir brukt er fra vanlige trær. En del av våre underleverandører, fra Østen, garanterer også at nye planter blir plantet.

Du kan følge de på facebook for å få med deg unike tilbud og konkurranser.

I denne luken kan du vinne et gavekort hos Lekeakademiet på 500 kr. 

Og det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en hyggelig hilsen under her.

For å få tre ekstra lodd i potten må du delta under samme bildet på facebook og instagram. Og følge frujacobsenno på snap.

Har du handlet hos Lekeakademiet?

Kommentarer
(Lest 155 ganger, 1 Lest i dag)

17 thoughts on “15. Desember – Vinn gavekort hos Lekeakademiet

  1. Hei, har ikke handlet der før, men de hadde jo mye kjekt. Hadde vært supert med et gavekort til å bruke der ☺
    God jul ☺!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.