Personlig

15 fun facts om Fru Jacobsen

I dag tenkte jeg at både nye og gamle lesere skal få bli litt bedre kjent med meg. Så her kommer 15 fun facts om meg, kanskje visste du det fordi du kjenner meg eller har fulgt meg en stund, og kanskje er det noe helt nytt som kommer frem.

rp_meandi4-768x1024.jpg

1. Den verste lukten jeg vet om er kaviar

Når jeg jobbet i barnehagen tok jeg meg heller av de barna som kastet opp enn å vaske eller bære på de små som akkurat hadde spist kaviar. Det lukter så ille.

2. Jeg har vogndilla

Jeg elsker vogner og tilbehør. Og jeg har iallefall hatt minst 60 vogner oppigjennom, og drømmer meg stadig bort i vognjungelen. Du kan lese om noen av vognene under Barnevogner. 

3. Jeg er livredd edderkopper

Jeg blir skikkelig uvel, kaldsvetter og blir kvalm og svimmel når de blir litt for store. Og da snakker vi ikke akkurat veldig store. Storebror har begynt å ta de vekk for mammaen.

4. Jeg er sjokoman

Jeg er ikke spesielt glad i noe annet godis enn sjokolade. Så har en sjokkis og et glass pepsi max til meg er jeg veeeldig happy.

5. Jeg har mega fobi mot omgangssyke

Jeg er en av de som holder ungene hjemme gjerne litt over 48 timer også. Det er det verste jeg vet. Jeg bryr meg fint lite om å tørke oppkast, men jeg skulle gjerne vært helt immun selv. Livredd for å kaste opp uansett grunn.

sporty2

6. Jeg sliter med å godta kroppen etter fire svangerskap

Jeg sliter veldig med å akseptere at kroppen har endret seg så drastisk. X-antall strekkmerker, og x-antall mammakilo som ikke rikker seg uansett hva jeg gjør. Men jeg jobber med meg selv hver dag.

7. Jeg har hatt svangerskapsdiabetes 3 ganger

Med fire relativt tette svangerskap uten å ha fått av meg vekten i mellom resulterte i svangerskapsdiabetes. Det vil si at jeg har nedsatt toleranse for sukker, og har større sjanse for å utvikle diabetes type 2 om jeg ikke får vekk mammakiloene og spiser relativt sunt.

8. Jeg er en rotekopp, som gjerne vil ha orden

Jeg har alltid hatt stålkontroll på skolesaker o.l. Men jeg er utrolig flink til å rote og rote bort ting. Vet ikke hvor mange ganger jeg har forlagt nøkler og mobil. Men jeg jobber stadig for å bli ryddigere.

9. Jeg elsker å ta bilder

Så 30 års gaven fra mannen og barna var et nytt speilreflekskamera. Gjett om jubelen stod i taket.

10. Jeg bruker vasking til å få utløp for sinne, frustrasjon og om jeg er lei meg

Jeg er ikke super glad i å vaske, men når jeg er sinna eller lei meg er det den måten jeg takler det på. Finne frem vaskebøtten og være hvit tornado.

rp_k2-482x724.jpg

11. Jeg har en yrkesskade i ryggen som preger meg hver dag

Når jeg var læring pådro jeg meg en yrkesskade i ryggen og har i 10 år nå gått med sterke kroniske smerter i ryggen. Og sliter veldig med nattesøvnen for jeg finner ingen gode stillinger fordi det verker i rygg, nakke og bekken.

12. Pga mobbing fra barnehagealder og til videregående sliter jeg med angst og selvbildet

Jeg ble mobbet og utsatt for fysiske ting som at de rev i stykker klærne mine, knuste brillene mine, stjal og kastet tingene mine. Og ble fortalt i mange år hvor stygg jeg var. Og tilslutt tror man på det man hører. Det preger meg til dags dato, og jeg sliter med at jeg føler jeg ikke er god nok på de fleste plan.

13. Jeg griner lett

Jeg griner når jeg er glad, når jeg er lei meg, når jeg er sinna og når jeg ser barn som ikke har det bra. Det skal ikke mye til før tårene triller.

14. Jeg er høysensitiv

Det er ikke en diagnose, men et karaktertrekk. Og jeg tåler dårlig å gå på f.eks kjøpesenter, ha mye mennesker rundt meg, støy, klær som klør o.l. Blir fort sliten og var på lyder.

15. Jeg er en lesehest

Jeg lærte å lese som 4 åring. Jeg kunne alfabetet og leste på alle mulige plakater jeg kom over. Jeg elsker å lese bøker, og sliter med å legge de fra meg. Men etter jeg fikk barn er det ikke blitt så mye lesing på mor, annet enn barnebøker 🙂

Fun facts

Dette var noen fun facts om meg. Kanskje visste du det allerede eller så var det noe nytt her.

Del gjerne noen fun facts om deg selv i kommentarfeltet 🙂

Kommentarer
(Lest 257 ganger, 1 Lest i dag)

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.