Barn, Barneklær og utstyr, Klær og tilbehør

17. Mai er vi så gla’ i. Hiv o hoy, matros!

I dag forsov vi oss, og i det vi tittet ut vinduet var det HVITT på bakken. Og noe som minnet om snøstorm på utsiden. Jeg kjente at kroppen gikk i dvalemodus. Så jeg og ungene ser film i dag 😉 Noen dager er det godt å bare slappe av.

Men nå er det bare en uke til 17. Mai, og værutsiktene her er ikke akkurat oppløftende. Kristine sa før hun gikk til skolen at hun håpet hun slapp regntøy den dagen. Foreløpig er det ikke så mye å skryte av, dessverre.

Men har om dagen tok jeg bilder av minstens 17. Mai antrekk. Siden ingen av oss skal ha på bunaden, så ble det ikke det på han heller. Men etter været å dømme, ser det ut til å bli perfekt bunadsvær. Hvert år mens ungene er under 3 år løper jeg som ei hodeløs høne for å finne matrosdress eller matroskjole i barnas str. Men det er jaggu ikke lett 🙁 Men jeg fant i år på barnashus 🙂

I fjor hadde han den korte versjonen til Kappahl, slik som ca alle andre gutter som var babyer på den tiden. Og jentene hadde kjoler i samme serie. Men jeg merker mer og mer hvor vanskelig det er å få alle til å matche, så neste år blir det nok bunad på alle mann alle. Jeg synes det er så koselig når alle matcher hverandre på familiebilder, også er det veldig pent med bunad.

17. Mai

Jeg synes matrosdresser er såå søte. Og er et av de få plaggene jeg har tatt vare på av klærne til ungene. Slik at de kan bruke dem til sine barn igjen, kanskje. Er ikke sikkert de liker stilen, men jeg synes det er koselig å ta vare på til de blir større.

De største barna skal ha på seg 17. Mai antrekk som farmor og Bess kjøpte i Frankrike, og min nydelige kjole skal jeg vise dere i morgen. Den er såååå fin, litt sånn Jackie Kennedy inspirert. Den er enda ubrukt, men jeg har fått så mye skryt for den av familie som har sett den.

Hva skal ungene deres ha på seg på 17. Mai?

Kommentarer
(Lest 181 ganger, 1 Lest i dag)

8 thoughts on “17. Mai er vi så gla’ i. Hiv o hoy, matros!

  1. Matrosdress er dritfint! I fjor hadde Gabriel min brors matrosdress som er 25 år gammel. Her blir det bunad, men Gabriel er meget skeptisk. “Kongen blir glad da, sa jeg”. Lov å prøve seg. Han skal gå i barnetoget opp Karl Johan for første gang i år?

  2. Jeg har strikket7. mai genser .. noe som viste seg å være mqtrosgenser. Han har en bunad i skapet , men han ville ha den genseren. Takk og pris for at det er ull og bomull.. noe som kan varme litt . men jeg satser på omvalg og at sola dukker opp☉☉☉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.