2. Desember – Mine favoritt julesanger

Julesanger er noe som strømmer ut av radioene over hele landet nå. Vi skriver jo allerede 2. Desember. I dag er det Nissetog og julegateåpninger. I år tilbringer vi denne dagen under dynen på sofaen. 1 av 4 har fått vannkopper. Så da tar vi det helt piano og prøver å unngå å smitte noen andre enn søsken. Men greit å ha det unnagjort nå da, så kanskje vi rekker å være ferdige til julaften?

Men førjulstiden er mer enn bare nissetog. Og for meg er musikken også supermagisk. Jeg har laget en julespilleliste på Spotify som du kan følge om du vil.

Men jeg tenker å dele 5 av mine favoritter her med dere, men å begrense seg til 5 er nesten en umulig oppgave. Det er jo så utrolig mange fine. Noen henger det barndomsminner på, men som allikevel ikke er favoritter. Men som må høres på for å få stemningen. De sangene oldemor hørte på når hun laget smulteringer. De bestemor nynnet på mens hun tok julevasken og satte opp julepynten. Og ikke minst de man selv hørte på mens man satt på jenterommet å pakket inn gaver til venninner og familie.

julesanger

1. Stjernesludd med Kurt Nilsen

2. Et lys i mot mørketida – Wenche Myhre

3. Pappa kom hjem – Dænsebændet

4. Christmas shoes

5. Verdens finaste stjernegut – D.D.E

Hvilke julesanger er dine favoritter?

Kommentarer
(Lest 80 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “2. Desember – Mine favoritt julesanger

  1. Sanger som barn synger får meg alltid til å måtte knipe igjen for tårene 😍 😅 Så da ungene gikk på barnegospel, fant jeg sanger på spillelista som ungene skulle synge. En veldig favoritt er Superbarna – Juleønsker!

  2. Jeg eeelsker En stjerne skinner inatt! Det var mamma sin favorittsang og er min absolutt favoritt!

    God bedring til K! Håper det går fort over!
    Stor klem til dere alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.