Julekalender 2017

22. Desember – Vinn gave til liten og stor

ANNONSE

I dag skriver vi 22. Desember. Det er Fredag og bare 2 dager til jul. Tenke på det, snart er dagen vi stresser sånn for her, og borte blir den. Jeg pleier å bli helt utladet på kvelden på julaften. Akkurat som om luften går ut av ballongen på et vis.

Det har vært utrolig lite aktivitet her fra min side de siste ukene fordi Desember har gått bort i vannkopper på ALLE 4 barna. Og i går kom den mest fryktede sykdommen jeg kjenner til, spesielt rundt juletider, i hus. Og jeg går på nåler i 48 timer. Utrolig slitsomt. Så julestemningen forsvant som dugg for solen her i gården.

****

Men dette er siste adventshelgen og jeg gleder meg stort til å dele ut noen helt supre gaver til dere. Denne helgen er det både for de som ikke er foreldre og de som er foreldre. Så her er det virkelig noe for en hver smak.

Den første gaven er verdens nydeligste stelleveske fra skiphop. (Akkurat nå får du 25% rabatt på den hos barnashus) og en nydelig vognrangle.

Dette er den absolutt beste stellevesken jeg noen gang har hatt. Og det beste er jo at den kan brukes som veske etter babyperiodene også, med plass til en bærbar pc, ipad og alt annet du trenger. Så den varer og varer, bare endrer bruksområde. Så skal du ha en eneste stelleveske så er dette den du skal ha.

Men det er jo ikke alle som trenger eller ønsker seg en stelleveske. og da kan jeg friste med et gavekort på 500 kr fra Barfota. De har så utrolig mye lekkert OG de har allerede startet salget.

 

Og alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive stelleveske eller gavekort i kommentarfeltet alt etter hva du ønsker deg.

For å få flere lodd i hatten, så delta under samme bilde på facebook og instagram.

 

 

Kommentarer
(Lest 160 ganger, 1 Lest i dag)

13 thoughts on “22. Desember – Vinn gave til liten og stor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.