Personlig, Prosjekt ny mamma

5 mål for Januar

mål for Januar

I fjor begynte jeg med mål for måneden, og tenkte jeg skulle fortsette i år. Så jeg begynner med mål for Januar.

Men først la oss ta en titt på målene for Desember:

Ha alle julegavene i hus innen 15. Desember

Lage juleliste på spotify

Bake litt til jul

Kose meg sammen med mann og barn

Sortere skaper og skuffer

Komme igang med treningen igjen

Gå en tur hver dag

Glede noen andre

Mindre SOME og blogg når barna er våkne

Tenke over drømmer og planer for 2017

Fem av ni får man vel si seg fornøyd med.

Januar er starten på et helt nytt år, og man står med 365 blank ark foran seg. Som man kan farge akkurat slik man har lyst til. Så her er mine mål for Januar:

Lage en spille liste på spotify med masse energigivende musikk. Har du tips så kom med dem!

Få inn gode rutiner på alt : å stå opp og ordne seg, husarbeid og trening + +

Lese for ungene hver kveld

Innføre søndagsturer, der vi går små eller lange turer. Det er det samme, bare vi kommer oss ut

Bli mer organisert og ryddig

Dette er det jeg skal jobbe med i tillegg til forsettene mine  i Januar. Så får vi se da om jeg kommer i mål med iallefall deler av det. Men dette er virkelig det året jeg skal jobbe hardt med tanker og hva jeg vil klare. Jeg vil jobbe så godt jeg kan med angsten og håpe at humøret stiger en del når jeg får puslespillbrikkene på plass.

Når jeg tenker tilbake på året som var husker jeg dessverre svært lite, så jeg håper at året som vi er i nå kommer til å bli litt bedre på den fronten. Og at jeg etterhvert kan få en kropp og hode som samarbeider med meg. Slik det er nå gjør den absolutt ikke det.

Har du noen mål for Januar?

Kommentarer
(Lest 117 ganger, 1 Lest i dag)

4 thoughts on “5 mål for Januar

  1. Et lite tips for å huske / minne seg på alle gode ting som skjer i løpet av et år: Skriv ned en hendelse på en post it lapp hver uke og legg i et glass eller lignende. Når du kommer til slutten av året, så tar du den frem og mimrer og alt det kule som har skjedd i løpet av 2017. Jeg skal gjøre det i år, for jeg glemmer mye. Husker knapt hva jeg hadde til middag to timer tidligere …

    Syns du klarte deg bra i Des mtp målene dine og er helt sikker på at det kommer til å gå bra i januar også!
    Stor klem til deg!

  2. Åh! Det er en spilleliste på Spotify som heter Walking Workout. Innmari mye kul musikk fra det gode, gamle åttitall og oppover, som passer perfekt til oppkvikking. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.