Ukategorisert

5 ting jeg gleder meg til i 2019

Nå er det under 48 timer til vi er inne i et nytt år, da skriver vi 2019. Og uansett hvor klisjé det høres ut så er et nytt år som en ny start. Da starter man på blanke ark, og får mange nye muligheter.

Så her er julepynten kastet ut, alle senger skiftet på og hele familien dusjet. Så vi går inn i det nye året helt fritt for det gamle. De siste 10 årene har jeg gjort det slik og synes det er så deilig. Jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året. For i år er det så mye som skjer, og jeg gleder meg til å gå veien sammen med dere i 2019.

Og her kommer 5 av de tingene jeg gleder meg mest til i 2019:

Skolestart for Karoline.


Hun er så klar for å begynne på skolen og har klare meninger om hvordan det skal bli. Så å dra på skolesekkshopping og kjøpe skolestart antrekk tror jeg blir veldig stas.

Være aktiv!


Etter at jeg tok av noen ekstra kilo nå i 2018, så har jeg blitt glad i være aktiv sammen med barna. Jeg har mer energi, også hjelper det jo en del at jeg passer inn i vintertøyet mitt igjen uten å dra det på med tang.

Trene!


Jeg har blitt avhengig av mine hverdagsturer. Jeg vil gå så langt som å i det er et must når man har 4 barn, mann, hus og hverdag. Bare å komme seg litt unnaog fokuserer på seg selv.

Lese:


Jeg er en lesehest og til jul fikk jeg de fire første bokene i Outlander serien, og jeg gleder meg til å pløye meg igjennom de i året som kommer.

Ferie!


I år er vi ikke helt sikre på hvor ferien tar oss enda. Men vi snuser litt på Hunderfossen i sommer for der har ingen av oss vært på mange år.

2019
Det er 1 år mellom disse bildene akkurat. Neste år skal det være enda mer forskjell, det har jeg bestemt!

I tillegg gleder jeg meg til å komme meg inn i skikkelige rutiner igjen etter julen, og ikke minst få kostholdet på rett kjøl igjen. Det trengs for det har sklidd skikkelig ut. Andre ting som jeg gleder meg til er å kutte ut ammingen og å kunne kjøpe meg undertøy som IKKE er ammebh for første gang på 10 år!

Hva gleder du deg til i 2019?

Kommentarer
(Lest 104 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.