5 Valentines gaver med mening

Valentines, Morsdag, Farsdag, og alle høytider har blitt handelsstandens største inntektskilde. De finner opp “pakkeløsninger”, og de vet hva ALLE vil ha før de vet det selv. Og nyforelskede par går rett på og kjøpe gaver man egentlig ikke trenger. For oss som har vært sammen noen år vet at det er ikke denne dagen som gjelder. Man må jobbe for forholdet og pleie det hele tiden for at det skal vare.

I år har vi vært sammen i 14 år, forlovet i 11 år, og gift i 4 av de. Vi har i løpet av de siste 9 årene kjøpt hus, pusset opp rubbel og bit, og fått fire barn i løpet av de siste 8 årene. Da er det viktig med hverdagsromantikk, og ikke kun lene seg på den ene romlemantiske dagen i året. Du kan lese noen av våre tips til kjærlighet i hverdagen på Klikk.no

Men om du allikevel vil gjøre noe for din kjære denne dagen, så gir jeg deg noen tips som ikke koster skjorta, men allikevel betyr så mye i den store sammenhengen:

❤ Personlige gavekort

Lag egne gavekort med det du vet den andre liker. Massasje, middag for to, egentid, bestemme middag, sove lenge, ut med kompiser/venninner.

❤ Lapp i matboksen

Skriv en liten hilsen i matboksen. Klipp ut et hjerte av matpapir og skriv jeg elsker deg.

❤ Kjærlighetsbrev

Jeg er best skriftlig. Jeg HATER å snakke i telefonen f.eks. Så er du som meg, så sett deg ned og skriv hva du føler for den andre parten i forholdet. Det er alltid koselig å få høre hvor høyt elsket man er. Spesielt om man ikke er så flink til å si det.

❤ Beskjed på speilet

Finn frem tannkremen og skriv en søt hilsen på speilet, eller en post-it lapp gjør samme nytten.

❤ Rolig kveld

Lag en god kveldsmat og se “deres” film i armkroken.

Feirer du Valentines? Hva er den verste gaven du har fått?

Kommentarer
(Lest 236 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “5 Valentines gaver med mening

  1. Klasseforstanderen lærte oss hva Valentines var når jeg var 10 år… Det var 12 jævla lange år med null oppmerksomhet, jeg var helt vannvittig kjærlighetssyk ? jeg ville bare få en liten lapp, tror ikke jeg hadde brydd meg om det hadde vært tull ? så når mannen min, den gang kjæresten, gav meg min første gave på valentines ?? det kunne vært en lekebæsj og jeg hadde vært glad 🙂 Den “verste” som ofte blir vinklet som den “smarteste” var i 2010 når det var morsdag og valentines samme dag. Han hadde vært på Plantasjen og kjøpt en orkide til meg. Veldig stolt av seg selv ? jeg pakker den opp og blir rimelig paff når jeg merker at den er falsk! ? vi kom frem til at jeg aldri ville klart å holde liv i en orkide, så det var bra at han hadde kjøpt en som kunne vare for evig ? i dag tok jeg den frem og tørka støv ?

    Happy valentines i morgen, håper dere koser dere masse ?

  2. Verste er vel beskjed om at det var tøys og fjas, sagt lite sjarmerende med matchende kroppsspråk. Da vil jeg heller at dagen skal forbigås i stillhet, faktisk.

    Feirer, sånn på en måte. Aldri det samme, ingen tradisjon. Men jeg er helt klar for dine ideer!

  3. Vi feirer det ikke noe mer enn at vi prøver å ha fokus på kjærligheten. I år tok vi datekveld tirsdag istedet for onsdag. Pga sykdom i hus lå vi på hver vår sofa og spiste kjeks med ost og så på børning 2 :p

    Verste gave? Har aldri fått noe jeg ikke har vært takknemlig/glad for, så det kan jeg ikke svare på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.