Julekalender 2017

6. Desember – Gubben og Katten, tidenes gladeste jul

Å hildrande du som tiden ryker unna her! Det er bare 18 dager til jul. Og jeg håper virkelig at julegavene rekker frem i tide. Kjenner jeg begynner å bli litt engstelig. Den siste uken har gått litt i sus og dus da vi har hatt et barn med vannkopper. Så da er 1000 kroners spørsmålet hvem er nestemann? Får noen flere av ungene det? Like spennende hver gang basilluskene tar seg en tur innom.

Gubben og Katten

I dag er jeg i stemning for en film. Det er så koselig å se filmer sammen med ungene og mannen. Og jeg ELSKER julefilmer. Og i den forbindelse vil jeg dele ut en av årets beste julefilmer. Gubben og Katten.

Det bringer frem mange barndomsminner med Gubben og Katten. Jeg leste ALLE bøkene når jeg var liten, og det morsomste var å lete etter hva de små figurene gjorde fra gang til gang. De utgjør liksom en del av bøkene for min del. Og jaggu har de ikke fått de med seg i filmen også!! Gjett om jeg gleder meg til å se denne.

Julefeiringen til Pettersen og Findus blir ikke til uten hindringer! Pettersen har lovet Findus at det skal bli den beste julen noensinne – men de har ikke hellet med seg! Bare to dager før jul blir de innesnødd uten hverken mat eller juletre. Dagen etter blir været bedre, men da klarer Pettersen å skade foten. Findus er redd for at det ikke vil bli noen julefeiring i det hele tatt og prøver å arrangere alt på egenhånd.

Og det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

å fortelle meg hva som er din favoritt julefilm. 

Har du sett Gubben og Katten, tidenes jul?

Delta gjerne på bloggens facebookside og instagram også 🙂

 

Kommentarer
(Lest 103 ganger, 1 Lest i dag)

15 kommentarer

 • Louise

  Jeg har ikke sett denne filmen av Gubben og Katten, men så en annen av de på kino.
  Min yndlingsjulefilm er Tre nøtter til Askepott, men har sett den så mange ganger at jeg trenger en ny favoritt. Husker jeg digget Pernille og Mr. Nelson også😂

 • Lise

  Min favoritt julefilm er hjelp det er juleferie 🙂 Har ikke sett Gubben og katten . Hadde vært kjekt og sett den sammen med sønnen 🙂

 • Tanya K

  Å skulle velge en favorittfilm, er utrolig vanskelig! Hahah! Kunne sitti hele julen og sett på alt av julefilmer😍
  Men “Alene hjemme” filmene slår ALDRI feil🙈😍

 • Tove-Mette Myren

  Jeg har så mange… Love actually, Grinchen, Nightmare before Christmas, Grevinnen og Hovmesteren, Tre nøtter til askepott, og så videre. 😉

 • Ronald

  Har heller ikke sett denne gubben og katten.
  Men jeg liker Tante Pose veldig godt. Den har ikke vært på TV i jula på lenge. Håper den kommer i år.

 • Katinka

  hmmm…. kan jeg bare velge én favorittjulefilm? Det er nærmest umulig det. Jeg ville nok inntil for ikke lenge siden tre nøtter til askepott. Men nå må jeg vel snart innsé at jeg eeegentlig er ganske lei? De siste gangene jeg har satt meg for å se den, enten på direkten når den faktisk er på tv, eller i reprise hvis jeg ikke har rukket det. Så har jeg enten sovnet eller begynt å styre med så mye annet at jeg har glemt av hele filmen. Såååå…. nei… hva skal jeg si da… må vel nesten bli Bridget Jones tror jeg… Ja, det tror jeg.

 • Helene NH

  Nå har jeg tenkt hardt på dette her altså. Det er ikke lett! Jeg har kommet frem til at jeg er veldig glad i alle julefilmer, elsker når gubben er borte på kveldene i desember. Da ser jeg alle filmene på Netflix, bare bruker søkeordet Christmas 😂 jeg har kommet frem til at så lenge jeg får se Reisen til julestjernen (den nye) til første søndag i advent, Polarekspressen den første uka i desember og the Grinch, hjemme alene og Harry Potter helgs før julaften og uka etter- så er jeg strålende fornøyd! Men jeg kan aldri velge en… 😳

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.