6 mnd som trebarnsmor

531831_10201136949800159_760543201_n

I dag (ja, vi er etter kl.00.00. ) har jeg vært trebarnsmor i nøyaktig 6 mnd. Om knappe 4 timer fikk jeg for første gang kjenne varmen og lukten til min mestsannsynlig siste baby.

Hun var perfekt fra topp til tå akkurat som sine to søsken, men det er rart med det når man er ganske sikker på at man har fått sitt siste barn så blir den BABY, man tviholder på babytiden og skulle aller helst hoppet av tidskarusellen en stund eller kunnet fryse tiden litt. Kanskje skulle vi alle ønske at vi hadde et klesskap ala det i Narnia fortellingene hvor vi kunne gå inn og brått være tilbake i babybobblen og når vi kom tilbake var det bare gått et sekund eller to?

Det er tider hvor jeg er så sliten at jeg kjenner at nervene er frynsete etter to uker med 3 timer søvn gjennom natten, sutrete og gråtende barn og baby. Men så fort en av dem smiler eller en av de store sier: du er besteste mammaen i hele verden og vi skal være sammen for alltid. Ja, da er alt glemt og livet er bare kos.

Nå er det bare 6 mnd til frøkna blir 1 år, og jeg skal nyte hvert åndedrag, og følge med på alt den lille kroppen lærer seg av nye ting hver eneste dag. Det skal taes bilder og foreviges på film. Også skal vi le og gråte omhverandre når ungene har blitt voksne og flyttet for seg selv 🙂

Jeg elsker livet som trebarnsmor, og jeg er så lykkelig og takknemmlig for at jeg har fått akkurat de tre barna vi har fått, at fødslene har gått så bra som de har gått selv om to av dem ble for meg litt dramatiske, og at de er friske for det er faktisk ikke en selvfølge.

Hva husker du best fra barna var babyer? Nattevåk eller små babysmil og latter?

Kommentarer
(Lest 93 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

 1. Mammatiltogutter

  Kjenner meg så igjen skulle ønske en kunne stoppe tiden litt. Minste mann her blir 6 måneder om 10 dager. Hjelpes tiden går så fort! Kommer til og savne baby tiden så mye.Gleder meg til vi skal” ha “nr 3 om noen år. da kan jeg høyst sannsynlig oppleve dette igjen ;)) Her er drømmen om 3 barn stor!!
  Gratulerer med vesle jenta som er 6 måneder ! 😉

 2. monicajensen

  sv:

  Tusen takk <3
  Vet du, de ble driitgode, om jeg skal få sagt det selv 🙂 Haha! De gikk ned på høykant med brunost på toppen i går 🙂

 3. Huldra

  Smiler godt, og husker både nattevåk og gode smil. Det begynner å bli leenge siden nå, for sønnen min er over 20, og fosterdatteren min skal føde hvilken dag som helst nå. Tiden flyr, så nyt alle stadier 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.