Inspiras julekalender

Inspira: 7.12 – Personlig almanakk

// Premien er sponset av Personligalmanakk.com//

julekule7

Da er de første syv dagene av Desember unnagjort. Tenk det! Vi er allerede en uke inn i den siste måneden i året. Hjelpes, dette går fort. Hvordan ligger dere an? Er julebaksten og julegavene under kontroll?

I dag er det min tur igjen til å dele ut en gave i Inspira-bloggnettverks julekalender. Og i dagens luke befinner det seg noe jeg lett kunne hatt 300 ulike av, nemlig en almanakk sponset av personlig almanakk.

m__no_fb_hero2

En god almanakk er virkelig noe jeg setter stor pris på. Med 6 stykker i familien, og avtaler her og der er det utrolig praktisk å kunne skrive ned alt. Jeg har i snart 8 år hatt ammetåke, og den ligger fortsatt meget tykk her i topplokket. Er det ikke skrevet ned, så blir det garantert ikke husket heller.

Personlig almanakk har også nå fått innmaten til TOPP skoledagbok, så om du ikke trenger en ny akkurat nå kan du f.eks lage deg en til høsten igjen eller som gave til en god venn/venninne/mamma/tante o.l.

Du finner personlig almanakk på facebook, instagram og snapchat: pers_almanakk . Følg dem gjerne der for å få inspirasjon til hvordan du skal utforme din nye almanakk, tilbud og konkurranser.

m__no_fb_malarbok

Så hvordan kan du vinne en personlig almanakk?

Legg igjen en koselig kommentar under her og vips er du med.

Ønsker du å få med deg morgendagens luke? Følg med på bloggen til Avdeling Holt. Følg henne gjerne på facebook også.

Kommentarer
(Lest 285 ganger, 1 Lest i dag)

34 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.