Inspiras julekalender

Inspira: 7.12 – Personlig almanakk

// Premien er sponset av Personligalmanakk.com//

julekule7

Da er de første syv dagene av Desember unnagjort. Tenk det! Vi er allerede en uke inn i den siste måneden i året. Hjelpes, dette går fort. Hvordan ligger dere an? Er julebaksten og julegavene under kontroll?

I dag er det min tur igjen til å dele ut en gave i Inspira-bloggnettverks julekalender. Og i dagens luke befinner det seg noe jeg lett kunne hatt 300 ulike av, nemlig en almanakk sponset av personlig almanakk.

m__no_fb_hero2

En god almanakk er virkelig noe jeg setter stor pris på. Med 6 stykker i familien, og avtaler her og der er det utrolig praktisk å kunne skrive ned alt. Jeg har i snart 8 år hatt ammetåke, og den ligger fortsatt meget tykk her i topplokket. Er det ikke skrevet ned, så blir det garantert ikke husket heller.

Personlig almanakk har også nå fått innmaten til TOPP skoledagbok, så om du ikke trenger en ny akkurat nå kan du f.eks lage deg en til høsten igjen eller som gave til en god venn/venninne/mamma/tante o.l.

Du finner personlig almanakk på facebook, instagram og snapchat: pers_almanakk . Følg dem gjerne der for å få inspirasjon til hvordan du skal utforme din nye almanakk, tilbud og konkurranser.

m__no_fb_malarbok

Så hvordan kan du vinne en personlig almanakk?

Legg igjen en koselig kommentar under her og vips er du med.

Ønsker du å få med deg morgendagens luke? Følg med på bloggen til Avdeling Holt. Følg henne gjerne på facebook også.

Kommentarer
(Lest 310 ganger, 1 Lest i dag)

34 thoughts on “Inspira: 7.12 – Personlig almanakk

 1. Åhhh, jeg sa akkurat til mannen at ejg ønsker meg en fin almanakk til jul og rett etterpå kommer det mail om dette innlegget…så da bare må jeg prøve lykken 🙂
  Ha en nydelig adventstid

 2. Er så glad i personlig almanakk, er på min andre nå ☺begynt å planlegge utseende på min neste allerede ☺

 3. En personlig almanakk er noe jeg har ønsket meg og trengt i årevis ?? Så det står på ønskelisten her ?

 4. 8 år i ammetåke faktisk, fanstastisk ? Haha

  Jeg er et skikkelig listemenneske og er avhengig av almanakk for å henge med i hverdagen. Blir sååå glad om jeg er den heldige, da skal sidene dekoreres med bilder av de flotteste jeg – barna mine ❤️

 5. Elsker denne almanakken, følt meg helt tom i år da den gikk ut i fjor og gått uten i år:( SÅ ønsker meg virkelig en ny en!!

 6. Jeg prøver lykken da jeg skulle hatt en ny almanakk til 2017.
  Så prøver lykken hos deg.

  Ønsker deg og dine en kjempe fin adventstid videre.
  hilsen Monica Karin

 7. Åjaa, en personlig almanakk hadde vært helt supert? Jeg begynner i ny jobb i januar, og da kommer den godt med.

  De er såå fine de almanakkene?

  Ha en fin desember kveld, og adventstid?

  Hilsen Linn

 8. Hvis ikke ting blir skrevet ned, blir de ikke husket her i gården, så en almanakk jeg kan designe selv hadde vært supert! Spesielt når masterinnspurten starter til våren… Krysser fingrene jeg 🙂

 9. Jeg har så lyst til å vinne. Jeg har planer om å gi en til mamma og en til meg selv. Og kanskje til og med en helt blank til bullet journaling. Da hadde det hjulpet veldig med et gavekort 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.