Aktiviteter for barn, Familieliv, Mammatips, Samfunn

7 Morsdagsgaver på tampen, som hun vil elske

I morgen er det morsdag, og det er ikke alle menn som tenker spesielt hardt på denne dagen. Og jeg vil helst ikke bidra til kjøpshysteriet som er på slike dager. Handelsstanden blir søkkrik på sine “pakkeløsninger” og de fleste går på limpinnen hver gang. Men her kommer noen morsdag – gaver som jeg er sikker på at hun vil elske mye mer enn noe du får kjøpt i butikken.

Sove lenge

La mor få sove til 10.00 det er leeenge og langt utpå formiddagen for en sliten mamma. Morsdag er en fin dag å la henne sove litt ekstra på. Så kan du ta med ungene på stuen eller på kjøkkenet og lage noen andre smågaver.

Ferdig frokost

Det er deilig å kunne stå opp til ferdig frokost. Kanskje har dere noen rundstykker liggende i fryseren?

Tegning og kort fra barna

Sett barna rundt bordet mens du lager frokosten til mor. Så kan barna tegne noen søte tegninger eller lage et koselig kort til mammaen.

Morsdag

Fot/håndavtrykk

Et hvitt ark og stempelpute evt maling er alt du trenger. Mal på foten/hånden og trykk ned på ark. Skriv på navn, alder og dato på barna. Vipps så har du en koselig gave.

Slippe å lage middag

Er du flink på kjøkkenet selv? La mor få slippe. Eller kanskje dere kan kjøpe noe take away? Pizza fra den lokale pizzeriaen kanskje?

Tid til å sitte i ro

La mor få sitte i sofaen med en god bok eller favoritt serien på netflix, mens du tar deg av barna og husarbeidet.

Egentid

La mor gå på badet når barna skal legges. La henne få ta en laaaang dusj eller et laangt bad uten forstyrrelser. Våkner ungene fikser du så de slapper av i sengene sine igjen før hun er ferdig. En mor har alltid publikum på do eller badet, så det kan være godt å få en time alene på badet til egen pleie.

Morsdag

Hva er ditt ønske for morsdag i år?

Kommentarer
(Lest 341 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “7 Morsdagsgaver på tampen, som hun vil elske

  1. Mange gode tips!
    Enig med deg, liker konseptet med at det ikke nødvendigvis må koste så mye, samtidig mener jeg at det ikke må en morsdag til, for litt oppmerksomhet. Det er alle de andre 364 dagene i året som teller, ikke denne ene dagen 🙂 om du skjønner hva jeg mener?

    God morsdag til deg imorgen, kjære navnesøster! Mitt ønske for morsdagen er enkelt, glade og lykkelig barn! Da er jeg fornøyd og!

    1. Haha, akkurat det du skrev der sa jeg til mannen i stad. Han spurte hva jeg ønsket meg til morsdagen. Jeg sa at jeg ønsket meg blide unger som hører etter når jeg snakker 😛

      Nyt dagen i morgen snupp, håper gutta dine gjør noe litt ekstra for deg i morgen. Selv om det helt klart er de andre 364 dagene som er de viktigste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.