Ukategorisert

8. Desember – Kos med kaos planlegger

ANNONSE

16 dager til julaften og nok en giveaway i kalenderen.

Og denne gangen er det en gave som jeg selv bruker hver dag. Her holder jeg orden på hva som skal skje, når det skal skje og hvor det skal skje. Jeg snakker selvfølgelig om planleggeren min fra Kosmedkaos. 

Jeg har denne på tredje året nå og klarer meg ikke uten. Jeg er ikke kjøpt og betalt for å si dette. Jeg har selv klikket den hjem i postkassen og betalt regningen. Dette er og blir den beste boken jeg har hatt. Den har ALT småbarnsforeldre trenger, men det har kanskje noe med at den er laget AV småbarnsforeldre? Kos med kaos er i allefall et utrolig passende navn for oss med småbarn. For det er kos, men det er også en del kaos. Noe denne boken holder orden på.

Les også: Planlegger du MÅ ha?

kos med kaos

Her finner du dag for dag sider, månedsmeny, handlelister, og ikke minst geniale minnesider. Som gjør at boken også blir en minnebok. Så man kan ta vare på den fra år til år. Se tilbake på gullkorn fra barnemunn, hvilke drømmer man hadde for det året og ikke minst hva man gjorde i ferier.

Jeg er ikke så digital av meg at jeg bruker digitale kalendere. Jeg MÅ skrive med penn på papir. Og denne boken har også kule fargeleggingsbilder som man kan slappe av med og fargelegge.

Det følger også med kule klistremerker så du kan sette ditt helt egne personlige preg på planleggeren. Kjempe stas.

Vil du vinne denne?

Da må du legge igjen en hilsen her på bloggen.

Jeg trekker hele 2 vinnere denne gangen som får hver sin bok. Og for å få flere lodd i hatten delta på facebooksiden og instagram også.

Vinnerne av kos med kaos planlegger trekkes og publiseres Søndag kveld.

Kommentarer
(Lest 118 ganger, 1 Lest i dag)

24 thoughts on “8. Desember – Kos med kaos planlegger

  1. Penn og papir fungerer best for meg når det gjelder huskelister, planlegging og andre gjøremål 🙂 🙂 selv og jeg er glad i det digitale, har jeg nok best oversikt med det som er skrevet på papir 🙂

  2. Skrives det ikke ned huskes det heller ikke 🙄
    Å ha en kalender å skrive alle gjøremål i klarer jeg meg ikke uten 👌😃

  3. Jeg har prøvd å bruke mobilen som planlegger..det går bare ikke. Jeg oppdager kos med kaos sin planlegger i år, takk og lov for det.😍💖

  4. Prøver lykken på denne☺️ Hatt den nå i 2017 og vært super fornøyd, det er plass til alt man trenger og alt ekstra man kan bruke den til er veldig kjekt☺️ Ønsker deg og dine en god førjulstid🎅🏻🤶🏻🎄

  5. Jeg er et barn av den tiden det ikke var digitale kalendere, og jeg skaffer meg absolutt ingen oversikt på telefonen. Det jeg digger med den er påminnelsen på dagen, feks om jeg har et møte på jobben og er opptatt med å planlegge, da plinger den slik at jeg rekker møtet. Men, utover det. Penn og papir er best

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.